RESTPARTIJEN

Wij kopen graag grote restpartijen in elke non-Food branche van A merken.

Restpartijen kopen en verkopen. Rick, opkoper en verkoper bij The Stocklot Company heeft restpartijen met de paplepel naar binnen gekregen. Al meer dan 35 jaar is vader en mede-eigenaar John, en andere familieleden, volop bezig met het inkopen en verkopen van restpartijen. Bij ons bedrijf Stocklot. Carpets hebben wij doorlopend duizenden rollen flooring op voorraad in ons magazijn in Rijkevoort. Wij verkopen aan handelaren, retailer en winkels. Wij verkopen bij de Handelsmarkt in Nijmegen aan particulieren restpartijen flooring. U kunt hier meer lezen over onze familiebedrijven

Bij The Stocklot Company kopen wij breder

in dan bij Stocklot Carpets.

The Stocklot Company is opkoper en verkoper van ongeregelde goederen. Wij kopen alles wat interessant is! Of dat nu Restpartijen zijn of Stocklots, partijgoederen, Partijhandel of restposten. Het maakt niet uit. Wij zijn altijd geïnteresseerd.Stocklot Carpets levert goederen als restpartij uitsluitend in flooring zoals kunstgras, laminaat, marmoleum, pvc vloeren, tapijt, vinyl en vloerbedekking.

Heeft u een restpartij of zelfs restpartijen te koop? U kunt ze bij ons direct aanbieden

Bent u op zoek naar een Restpartij, of Restpartijen?

Stocklot Carpets Magazijn in Rijkevoort. Inkoop en verkoop van restpartijen

Definitie van een restpartij: De voorraad die na afloop in de markt van een product overblijft en die niet volgens de normale wijze wordt verkocht.

The Stocklot Company kan u regelmatig kleine en grote A-keus restpartijen leveren. Wij kunnen dat doorlopend met O.a. flooring. Ook bij trendy merkkleding, sportkleding en schoenen van bekende A merken is dit vrijwel altijd het geval. Een Restpartij, Restpartijen blijven natuurlijk wel altijd ongeregelde goederen. Vandaag is het jam en morgen is het worst op de boterham. Maar dat vinden wij nu juist zo leuk! Wij houden van die spanning en telkens weer die nieuwe uitdagingen. Gek op restpartijen zoeken én daar de juiste klant voor vinden. We kunnen er ook zomaar in 1 koop duizenden B.v. Horloges, Gereedschap, Kleinmeubelen, Merkkleding, Merkschoenen, Sanitair of Verlichting bijkopen. Is de prijs én het contact goed dan kopen wij er ook zomaar honderden pallets bij.

The Stocklot Company levert en koopt restpartijen in iedere omvang. Wij kopen het liefste grote partijen binnen de EU. Bij ons kunt u restpartijen kopen van 100-100.000 stuks.

The Stocklot Company koopt alle restpartijen

Kunt u interessante restpartijen leveren? Contact

200 stuks Trendy Vintaged Vloerkleden

Volop Voordelig Grastapijt – Kunstgras

Nieuw, Veiling van Restpartijen

Leuk als u contact opneemt met Rick of John. Graag tot horens en tot ziens bij The Stocklot Company, Stocklot Carpets of de Handelsmarkt in Beugen, Boxmeer, Rijkevoort of Nijmegen.