Collectables kopen én verkopen!

Uw collectable is geld waard!

The Stocklot Company gebruikt haar grote netwerk en platform om uw collectable of verzameling in binnen- en buitenland aan te bieden

U wilt uw collectables verkopen? Maar u wilt geen gezeur aan de deur?

Geen eindeloze onderhandelingen meer met mensen die toch niets willen kopen! Biedt dan nu uw collectables direct aan bij The Stocklot Company. Collectables en andere verzamelobjecten zoals een fifties en sixties jukebox, een flipperkast en andere speelautomaten. Automaten zoals slotmachines, vintage audio apparatuur én meer . Dáár zijn wij naar op zoek voor onze klanten. Neem gerust contact op met de inkoper, opkoper van The Stocklot Company. Voor verkopen of veilen van uw verzameling en/of collectables. Informeer naar onze verschillende mogelijkheden want we kopen in, bemiddelen én wij hebben ook een veiling op deze website.

Collectables kopen, Heeft u een interessante jukebox te koop?

Jukebox collectables verkopen of veilen?
Wij kopen Ami, Mills, Rockola, Seeburg en Wurlitzer jukeboxen van 1935-1960. Dit betreft 78 en 45 toeren machines. De Jukeboxen moeten spelend zijn. In nette tot mintstaat zijn en voor 95% compleet zijn. Wij kunnen ze bij ons bij de veiling aanbieden, ons netwerk.

Liever direct cash?
Geen probleem, vandaag geld, maar dan moet dat natuurlijk geen normale of zelfs een opgeblazen prijs zijn want dan zit er voor ons geen verdienmodel in. Wanneer u wel een aardige verkoopprijs wilt dan zult u deze zelf moeten aanbieden. Geen gezeur aan de deur én direct geld bel met The Stocklot Company.

Wij kochten onlangs het jukebox museum in De Panne België

Vragen? Rick van der Velden +31 (0) 622833247 + Whatsapp