Collectables

Collectables kopen én verkopen!
Uw collectable is geld waard!

U wilt uw collectables verkopen? Maar u wilt geen gezeur aan de deur? Geen eindeloze onderhandelingen meer met mensen die toch niets willen kopen! Biedt dan nu uw collectables direct aan bij The Stocklot Company. Collectables en andere verzamelobjecten zoals een fifties en sixties jukebox, een flipperkast en andere speelautomaten. Automaten zoals slotmachines, vintage audio apparatuur én meer . Dáár zijn wij naar op zoek voor onze klanten. Neem gerust contact op met de inkoper, opkoper van The Stocklot Company. Voor verkopen of veilen van uw verzameling en/of collectables. Informeer naar onze verschillende mogelijkheden want we kopen in, bemiddelen én wij hebben ook een veiling op deze website.

Wij kochten onlangs het jukebox museum in De Panne België

The Stocklot Company gebruikt haar grote netwerk en platform om uw collectable of verzameling in binnen- en buitenland aan te bieden

Wij kopen direct collectables in zonder gezeur én wij hebben ook een collectables veiling op deze site. Duidelijke afspraken, daar houden wij van. Wij zijn altijd duidelijk voor en tijdens de onderhandelingen. Wordt u al enthousiast?

Mijn naam is Rick van der Velden, inkoper, opkoper en verkoper bij The Stocklot Company

Voor Collectables kunt u mij alles vragen. Wat wij in voorraad hebben, maar ook wat uw goederen en uw collectable waard is. Hoe het werkt allemaal met collectables en wat wij er voor kunnen betalen. Misschien wilt u wel  in opdracht verkopen of veilen, dat kan natuurlijk ook. Dan verkoopt The Stocklot Company met een van tevoren bepaalde marge. De verrekening is dan bij de verkoop van het artikel.

Mensen vinden een platform of een veiling soms lastig en willen liever direct verkopen én direct geld in handen krijgen

In dat geval koopt, bij interesse, The Stocklot Company direct uw collectable als u wilt. Voor een nette prijs, niet waar ze ooit misschien eens voor op Ebay hebben gestaan. Wij gaan uit van een “normale” verkoopprijs, er daar hebben wij een marge nodig. Dat is ons verdienmodell! Moet ook wel want waarom zouden wij het anders doen? Wij zijn immers geen verzamelaars.. Wel liefhebbers! The Stocklot Company heeft een groot netwerk in binnen- en buitenland met potentionele klanten. U kunt voor vragen en aanbiedingen direct met mail, whatsapp en telefoon met ons in contact komen.

U weet precies waar u als klant aan toe bent. Wanneer u liever direct cash in handen wilt dan kan dat ook, geen probleem. Dan kopen wij deze direct van u voor een nette prijs! We kunnen ook voor u in opdracht verkopen. No cure no pay.

Collectables kopen of verkopen?
Wat kopen wij zoal?

Veel interesse ėn klanten voor bijzondere Vintage Audio Apparatuur

Ga naar The Stocklot Company Veiling van collectables voor bedrijven en particulieren

Collectables kopen, Heeft u een interessante jukebox te koop?

Jukebox collectables verkopen of veilen?Wij kopen Ami, Mills, Rockola, Seeburg en Wurlitzer jukeboxen van 1935-1960. Dit betreft 78 en 45 toeren machines. De Jukeboxen moeten spelend zijn. In nette tot mintstaat zijn en voor 95% compleet zijn. Wij kunnen ze bij ons bij de veiling aanbieden, ons netwerk.
Liever direct cash? Geen probleem, vandaag geld, maar dan moet dat natuurlijk geen normale of zelfs een opgeblazen prijs zijn want dan zit er voor ons geen verdienmodel in. Wanneer u wel een aardige verkoopprijs wilt dan zult u deze zelf moeten aanbieden. Geen gezeur aan de deur én direct geld bel met The Stocklot Company.