Collectables

Uw collectable is geld waard!

Bied uw jukebox, klassieker, flipperkast, vintage audio, bijzondere klassieke motoren aan. Daar zijn wij naar op zoek voor onze klanten

Wij zoeken jukeboxen van 1940-1960. Spelend, mooi en Minimaal 95 % compleet.

The Stocklot Company gebruikt haar netwerk om uw collectable of verzameling in binnen en buitenland op verschillende manieren aan te bieden. Duidelijke afspraken, daar houden wij van. Wij zijn altijd duidelijk voor en tijdens de onderhandelingen.

U weet precies waar u als klant aan toe bent. Wanneer u liever direct cash in handen wilt dan kan dat ook, geen probleem. Dan kopen wij deze direct van u voor een nette prijs! We kunnen ook voor u in opdracht verkopen. No cure no pay.

Mijn naam is Rick van der Velden, inkoper, opkoper en verkoper bij The Stocklot Company

Voor Collectables kunt u mij alles vragen. Wat wij in voorraad hebben, maar ook wat uw goederen en uw collectable waard is, hoe het werkt allemaal, en wat wij er voor kunnen betalen. Misschien wilt u wel  in opdracht verkopen of veilen, dat kan natuurlijk ook. Dan verkoopt The Stocklot Company met een van tevoren bepaalde marge. De verrekening is dan bij de verkoop van het artikel. Andere mensen vinden dat weer lastig en willen liever direct verkopen en direct geld in handen. In dat geval koopt, bij interesse, The Stocklot Company direct voor een nette prijs als u wilt. Tenslotte heeft The Stocklot Company een groot netwerk in binnen- en buitenland. U kunt voor vragen en aanbiedingen direct met mail, whatsapp en telefoon met mij in contact komen.

The Stocklot Company Veiling voor Collectables

Heeft u een jukebox te koop?

RockOla 1948 78 toeren jukebox

Wij kopen Ami, Mills, Rockola, Seeburg en Wurlitzer jukeboxen van 1935-1960. Dit betreft 78 en 45 toeren machines. De Jukeboxen moeten spelend zijn. In nette tot mintstaat zijn en voor 95% compleet zijn

De Band Box is een accessoire om op uw jukebox aan te sluiten en net zoals nij de Bimbobox gaat de band bewegen. Origineel erg zeldzaam, retro’s zijn wij ook in geinteresseerd.

Veel interesse en klanten voor bijzondere

Vintage Audio

Vintage luidsprekers, het liefste Engelse luidsprekers. Tannoy is favoriet bij ons. Laat uw aanbieding maar horen, wij hebben de klanten. Noem merken als o.a. Creek, Harbeth, Kef, Mission, Naim, Quad, Mission en Wharfedale

Wij zijn gek op Engelse versterkers en luidsprekers

Engelse hifi tot 1990
Jennings Slotmachines tot 1960 aanbieden graag!
De mini BimboBox

Bimboboxen, kent u ze nog van vroeger bij de V&D?

Gotlieb en Bally Flipperkasten

Gotlieb en Bally mechanische flipperkasten voor 1970. Bied ze maar aan!

Kuifje Verzameling, de figuren, de modelauto’s collectie, maar ook de Moulinart auto’s.

Pocher te koop?

Pocher automodellen en motormodellen 1:8 te koop gevraagd. Gebouwd en nieuw in de doos.

60-70th 0.a. BMW, BSA, Ducati, Honda,Laverda, Moto Guzzi en Norton. Wij kennen veel verzamelaars in binnen- en buitenland. Verkopen? Neem contact op met The Stocklot Company.
Scroll to Top