Faillisements goederen

Kunt u nog een faillissement voorkomen?
Een doorstart maken?

Doorgaans heeft  een leverancier een eigendomsvoorbehoud van goederen die aan een bedrijf of winkel geleverd zijn.
M.a.w. de activa kan doorgaans niet zomaar verkocht worden wanneer deze goederen nog niet betaald zijn bij de leverancier, daarvoor zullen gesprekken met de curator moeten plaatsvinden.

Wij komen op voor uw belangen. Bent u curator en wilt u een bod op een inventaris, winkelvoorraad, magazijnvoorraad of op een partij ontvangen? Neemt u dan contact met ons op voor een redelijk bod. Wij kunnen snel een afspraak maken en een bod uitbrengen.

The Stocklot Company komt al snel in beeld bij een dreigend faillissement

Idee – Plan – Actie – Zoek een opkoper. Bel The Stocklot Company.

Niet ieder bedrijf is een winkel immers en misschien zijn er bij een dreigend faillissement nog wel andere mogelijkheden om een faillissement te voorkomen zoals direct voorraad en andere incourante goederen aan ons te verkopen. Wij komen snel bij u langs, direct geld! Of misschien is dat voor u al een oplossing. Oude voorraden verkopen is direct ruimte in uw magazijn of op de schap. En alvast direct geld om in uw nieuwe collectie te investeren. Zodat u weer de nieuwste collectie in uw winkel of magazijn heeft.

Wij van The Stocklot Company willen hier graag in meedenken.

Is eenmaal een faillissement uitgesproken dan moeten wij ons natuurlijk ook aan alle regels houden van de curator. Met een faillissement hebben wij gesprekken met de curator voor overleg en verkoop van deze faillissement goederen. Wij brengen dan de curator een bod uit.

Met een faillissement gaat het niet alleen over de activa maar krijgen wij ook te maken met bijvoorbeeld de inboedel, machines en het eventuele wagenpark. The Stocklot Company is in al deze goederen geinteresseerd.

Heeft u een dreigend faillissement en u wilt al eerder goederen verkopen neem dan eens contact op met The Stocklot Company

Heeft u incourante of andere (prive) goederen te koop neem dan snel contact op met The Stocklot Company uit Boxmeer. Wij komen snel langs, beslissen snel en betalen direct. Dat kan via de bank en paypal overgemaakt worden, maar wij kunnen u ook cash betalen als u wilt. Naast faillissement goederen verkoopt The Stocklot Company ook collectables, magazijn restanten, partijhandel, restpartijen, restposten, stocklots, verzameling, winkelrestanten en winkelretouren, (incourante) winkelvoorraad bestemd voor agent, bedrijf, marktkoopman, ondernemer, wederverkoper en winkelier.

Heeft u faillissement goederen te koop? Goederen, Inboedel, machines en wagenpark?

Neem nu contact op met The Stocklot Company. Wij beslissen snel en betalen direct!

Wij verkopen goederen die afkomstig zijn uit faillissementen van winkels en bedrijven

Een faillissement is nooit fijn, wij kunnen u ontzorgen door vooraf u van incourante goederen af te helpen. Dat u financiele ruimte zal geven om een en ander dan alsnog goed te kunnen regelen. Is het dan alsnog een faillissement geworden dan kunnen wij u helpen door snel te handelen en te kopen voor een redelijk bedrag.