FAILLISEMENTS GOEDEREN

Kunt u nog een faillissement voorkomen? Een doorstart maken?

Wij komen op voor uw belangen.

Bent u curator en wilt u een bod op een inventaris, winkelvoorraad, magazijnvoorraad of op een partij ontvangen? Neemt u dan contact met ons op voor een redelijk bod. Wij kunnen snel een afspraak maken en een bod uitbrengen.

Idee – Plan – Actie – Zoek een opkoper

Niet ieder bedrijf is een winkel immers en misschien zijn er bij een dreigend faillissement nog wel andere mogelijkheden om een faillissement te voorkomen zoals direct voorraad en andere incourante goederen aan ons te verkopen. Wij komen snel bij u langs, direct geld!

Heeft u een dreigend faillissement en u wilt al eerder goederen verkopen neem dan eens contact op met The Stocklot Company

Heeft u incourante of andere (prive) goederen te koop neem dan snel contact op met The Stocklot Company uit Boxmeer. Wij komen snel langs, beslissen snel en betalen direct. Dat kan via de bank en paypal overgemaakt worden, maar wij kunnen u ook cash betalen als u wilt. Naast faillissement goederen verkoopt The Stocklot Company ook collectables, magazijn restanten, partijhandel, restpartijen, restposten, stocklots, verzameling, winkelrestanten en winkelretouren, (incourante) winkelvoorraad bestemd voor agent, bedrijf, marktkoopman, ondernemer, wederverkoper en winkelier.

Heeft u faillissement goederen te koop? Goederen, Inboedel, machines en wagenpark?

Neem nu contact op met The Stocklot Company. Wij beslissen snel en betalen direct!

Vragen? John van der Velden +31 (0) 651783817 + Whatsapp