PARTIJGOEDEREN VERKOPEN

Wilt u partijgoederen verkopen? The Stocklot Company wil altijd A merken kopen.

Wilt u partij goederen verkopen?

The Stocklot Company is geïnteresseerd in uw partijgoederen. Ook goederen met restricties wat betreft de verkoop van uitgesloten landen. De Stocklot Company houdt zich altijd keurig aan de gemaakte afspraken.
Wij kopen partijen van elke omvang binnen Europa. De opkoper van The Stocklot Company maakt snel afspraken met u, bij interesse, om de goederen te komen bekijken. Of na overeenkomst een afspraak te maken wanneer deze goederen opgehaald kunnen worden. Wij betalen direct en zijn correct met afspraken.

Wij hebben veel nationale en internationale contacten voor afzet van partij goederen. The Stocklot Company koopt partijen van elke omvang en het liefst groter en nog groter. The Stocklot Company wil graag haar netwerk nog verder uitbreiden en wil in contact komen met u! Op regelmatige basis kunnen wij interessante goederen leveren en wij hopen natuurlijk dat u dat ook heeft. In ieder geval zoeken wij zowel afnemers en leveranciers voor interessante partij goederen.

Wij staan altijd open voor andere interessante partijen

The Stocklot Company is geïnteresseerd in o.a. Audio, automaterialen, electromaterialen, collectables, gereedschap, kleding, kleinmeubelen, schoenen, sportkleding en sportschoenen, verlichting en woonaccessoires. De opkoper heeft een brede interesse dus wij staan altijd open voor andere interessante partijen. Heeft u interessante handel? Biedt het ons vandaag gerust nog aan.

Vragen? John van der Velden +31 (0) 651783817 + Whatsapp