The Stocklot Company Magazijn in Beugen
Geïnteresseerd? Het magazijn van The Stocklot Company in Rijkevoort is na afspraak van Maandag t/m Zaterdag te bezoeken.

Partijhandel kopen én verkopen bij de Partij Groothandel

Bij The Stocklot Company koopt u kleine en grote partijen partijhandel, restpartijen en overstock van fabrikanten, magazijnen en (web)winkels. Deze goederen zijn afkomstig van uiteenlopende branches en zijn voor u altijd voor een zeer goede prijs te koop. Er is doorlopend veel designer merkkleding, sportkleding en flooring zoals: kunstgras, tapijt, pvc en vinyl op voorraad voor super scherpe prijzen. Voor u als ondernemer zijn deze Stocklots ook in voordelige kleine partijen te koop. Volop inkoop en verkoop van interessante Stocklots Pallet handel, Partijhandel en Restpartijen. Onze partij verkoop aanbiedingen zijn perfect geschikt voor grote en kleinere ondernemers, outlet winkels, retailers, marktkoopman én vrouw.

Koopt u liever grote partijen? Graag, en hoe meer goederen u bij ons koopt, des te interessanter is uw inkoopprijs voor deze Partijhandel goederen! Neem gerust eens contact op met John of Rick voor meer informatie.

Onderstaande artikelen zijn uit voorraad leverbaar: