Groothandel Partijhandel Veiling en Winkel Partijgoederen Restpartijen Partij Verkoop

Bezoek ook onze nieuwe Pop Up Store voor kleine Handelaren, Particulieren en Winkeliers

Bij dé Groothandel partijhandel verkopen en veilen wij volop interessante (rest)partijen. De No.1 Stocklots winkel van Nederland met een magazijn in Beugen Noord Brabant. Bent u op zoek naar een interessante partijen verkoop van consumenten partij goederen? Deze ongeregelde goederen die wij kopen in Europa zijn afkomstig uit vele verschillende branches. Wij kopen én verkopen vooral graag courante en interessante partijen kleding en schoenen voor dames en voor heren. Biedt maar aan wat u heeft, wij staan overal voor open. The Stocklot Company kan u doorlopend grote maar ook kleine restpartijen leveren. Zoals op het gebied van flooring, kleding, kunstgras en vinyl vloeren kunnen wij u vaak wekelijks restpartijen leveren. Kijkt u maar eens in de Partijhandel Winkel én bij onze veiling! De veiling van The Stocklot Company is nieuw! Komt u ook meebieden op interessante partijen verkoop? Wij verkopen artikelen die afkomstig zijn van o.a. importeurs, fabrieken en winkels. Geannuleerde orders, incourante en eindereeks winkelvoorraad, overproductie, webshopretouren, winkelretouren en andere winkelrestanten zijn vaak bij ons op voorraad.

Wij verkopen partijen in grote en kleine (rest)partijen. Van 100 artikelen tot 100.000 artikelen partij verkoop in onze winkel. The Stocklot Company verkoopt ook goederen die afkomstig zijn van faillissementen van bedrijven.

Zie nieuwe kansen

De Stocklots Winkel is gespecialiseerd in A-merken uit binnen- en buitenland.

De Partijhandel winkel koopt grote restpartijen van Europese importeurs, merken, labels en (mode)designers. Deze goederen zijn ook vaak direct afkomstig van fabrieken zoals: fabrieks overproductie, restanten, restposten, magazijn retouren en overschot en stocklots. Bij The Stocklot Company werkt het heel eenvoudig want hoe meer partijen en partijgoederen u koopt? Hoe voordeliger wij onze artikelen kunnen aanbieden aan u.

The Stocklot Company partijhandel winkel verkoopt partijen aan grote en kleine handelaren, marktkoopman, retailers, winkel(ketens) en wederverkopers

Wanneer u een account aanmaakt in de Partijhandel Winkel dan ziet u direct uw prijzen. De winkel is dan voor u voortaan 24/7 open. U kunt nu gelijk op partijhandel en restpartijen bieden op de veiling en bestellen in de winkel. Interessant ook voor uw winkel! Tenslotte leveren wij u dezelfde artikelen die zomaar tot 50-75% voordeliger zijn dan uw normale inkoopprijs! Wij hebben ook partij verkoop voor export. Dit zijn restpartijen met restricties, beperkingen. Voor goederen en partijen die niet in Nederland verkocht mogen worden. In welke landen mag dan wel? Informeer!

Showing all 28 results

Schrijf u in voor de nieuwsbriefDeze wilt U niet missen!
Scroll to Top