Partijgoederen Kopen

Wilt u partijgoederen kopen?

Dan bent u bij ons op het goede adres want Partijhandel Groothandel the Stocklot Company heeft zeer interessante A-merken partijhandel voor u in Stock! Op het gebied van o.a. trendy kleding, grote merken sportschoenen en sportartikelen, maar ook huishoudelijke apparaten, speelgoed, verlichting en woonaccessoires kunt u bij ons als partijgoederen kopen. U kunt bij ons ook in kleinere afname goederen kopen., Ook kunt u in het groot tegen andere condities partijgoederen kopen. Wij helpen u aan zeer interessante goederen van veelal bekende merken en modelabels. Meld u aan als klant van The Stocklot Company.

De goederen die wij verkopen zijn van A én B keus kwaliteit.

Het kunnen winkel- of fabrieksretouren zijn, restanten, winkeldochters, overjarig, met een beschadiging, zonder verpakking of een kleurverschil in de series. Wij zijn daar overigens altijd duidelijk over. Wij gaan u geen A keus verkopen terwijl het B keus is. Soms zijn de verschillen heel klein, vandaar dat B keus handel ook érg interessant kan zijn.

Partijgoederen van de beste kwaliteit én prijs,

U kunt hier ook direct in de winkel bestellen wanneer u zich heeft aangemeld

Zodat u als klant voortaan bij ons partijgoederen kopen tegen de beste prijzen. Wil u meer foto’s en extra informatie opvragen dan kan dat hieronder met het formulier, telefoon en mail. Gebruikt u uw gsm dan kunt u direct de The Stocklot Company een whatsapp bericht sturen.

Voordat u ons komt bezoeken

Voordat u ons wilt komen bezoeken in ons magazijn in Beugen neem dan eerst contact op met Rick voor een afspraak. Dan kunnen wij u de goederen laten zien en kijken of wij ook op regelmatigere basis wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. Graag tot ziens!

Stuur eens een bericht met foto’s van uw goederen.


Https://thestocklotcompany.nl

Schrijf u in voor de nieuwsbriefDeze wilt U niet missen!
nl Dutch
X
Open chat
1
Meer info? Stuur een bericht. Tot zo!
Hallo, Ik ben Rick. Kan ik u helpen? Stuur mij gerust een bericht voor meer informatie of bied uw restpartij hier direct aan. Tot zo!