Partijgoederen kopen?

Partijgoederen van de beste kwaliteit én prijs

Wilt u partijgoederen kopen?

Dan bent u bij ons op het goede adres want Partijhandel Groothandel the Stocklot Company heeft zeer interessante A-merken partijhandel voor u in Stock! Wij leveren o.a. trendy kleding, grote merken sportschoenen en sportartikelen. Ook huishoudelijke apparaten, speelgoed, verlichting en woonaccessoires kunt u bij ons als partijgoederen kopen. U kunt bij ons ook in kleinere afname goederen kopen., Nog liever verkopen wij u grote partijen Partijgoederen tegen scherpere condities. Wij helpen u aan zeer interessante goederen van veelal bekende A merken en modelabels. Meld u aan als klant van The Stocklot Company en u ziet de prijzen in winkel.

De goederen die wij verkopen zijn van A kwaliteit

Wij kopen én verkopen volop Partijgoederen uit vele branches

Het kunnen partijen zijn van oude incourante voorraad van een magazijn, winkel- of fabrieksretouren zijn, restanten, winkeldochters, overjarig, met een beschadiging. Ook weleens zonder de orginele verpakking of met een kleurverschil in de series. Wij zijn daar overigens altijd duidelijk over. Wij gaan u geen A-keus verkopen terwijl het B-keus kwaliteit is. Soms zijn de verschillen heel klein, vandaar dat B keus handel naast A keus ook érg interessant kan zijn.

Doorgaans heeft, en koopt, The Stocklot Company courante partijen, geen zwaar overjarig materiaal, van bekende merken. Of in ieder geval zijn deze partijen van merkartikelen.


Meld uzelf aan zodat u als klant voortaan bij ons partijgoederen kunt kopen tegen de beste prijzen. U kunt dan ook tevens meebieden bij de partijgoederen veiling. Wil u meer foto’s en extra informatie opvragen over deze partijen dan kan dat hieronder met het formulier, telefoon en mail. Gebruikt u uw gsm dan kunt u direct de The Stocklot Company een whatsapp bericht sturen.

U kunt direct in de winkel bestellen wanneer u zich heeft aangemeld

Ga naar de Partijgoederen Veilingen. Vraag een account aan om mee te bieden.

Voordat u ons komt bezoeken

Voordat u ons wilt komen bezoeken in ons magazijn in Beugen neem dan eerst contact op met Rick voor een afspraak. Dan kunnen wij u de goederen laten zien en kijken of wij ook op regelmatigere basis wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen. Graag tot ziens!

Stuur eens een bericht met foto’s van uw goederen.


Nu in de Veiling