Inkoop partijhandel

Inkoop Partijhandel? Bel direct!
The Stocklot Company is altijd op zoek naar partijen Partijhandel. Bel, en onze correcte en betrouwbare Opkoper komt snel bij u langs en betaalt direct.

Inkoop partijhandel? De juiste inkoop van goederen is zeer bepalend voor het succes van ons en uw bedrijf.

Inkoop partijhandel
Probeer altijd courante partijen partijhandel te kopen

Inkoop partijhandel. Dat geldt voor u en ook voor onze inkoper

Wij breed georienteerd met de inkoop van eenmalige partijen, partijhandel. Het inkopen van o.a versproducten, artikelen met een houdbaarheidsdatum en gebruikte goederen doen wij niet. Mogelijk wel als het om een mooie b.v. vintage verzameling gaat. Of een ander interessant collectors-item. Dat is voor ons interessant en leuk om te kunnen inkopen of opkopen. Wij zijn een NON – Food Partijgroothandelaar van voornamelijk consumenten producten.

Zonder de juiste goederen inkoop partijhandel heeft u ook geen topverkoop, dus het begint allemaal eerst met de inkoop.

We Buy and Sell All The Stocklots in The House!

Onze Opkoper geeft u altijd de beste prijs!

Wij zijn zelf natuurlijk ook gefocust op de inkoop en de kwaliteit van de goederen. En zeker ook de prijs. Want ook daar zit de winst, dat geldt natuurlijk ook voor u als ondernemer. Wij zitten in een dubbeltjes handel, maar wij verkopen veel dubbeltjes en dat maakt het leuk. Wees scherp met de inkoop als opkoper, dat doen wij zelf ook! Houd u ook altijd goed rekening met de transportkosten.

Rekenen doen wij hier het liefste, maar dat moet ook! Wanneer je goederen partijhandel koopt moet je alles meerekenen. Met de inkooprijs alleen ben je er helaas nog niet. Bereken ook de kosten om ze thuis te krijgen.Daarna maak je de calculatie pas voor de verkoopprijs van partijgoederen.

Maar dit alles neemt niet weg dat wij u ten alle tijde de correcte en ook een onderbouwde prijs betalen. Voor al uw partijhandel goederen, Restpartijen en Stocklots.

Bedrijven en particulieren  kunnen bij The Stocklot Company altijd goederen aanbieden voor onze inkoop zoals:

Fabrieksrestanten, fabriek overproductie en fabriek overstock, eindereeks artikelen, faillissement goederen, magazijn overstock en magazijnrestanten, misproductie, partijgoederen, restposten, overschotten, overproductie, stocklots, winkelrestanten, winkelretouren interessante verzamelingen en collectables bij ons aanbieden.

Het zou nog interessanter zijn als u regelmatig interessante Stocklots, Partijen, Partijhandel kunt leveren aan de The Stocklot Company.

Wij willen ons netwerk graag uitbreiden. U ook?

Wij kunnen u als agent, bedrijf, marktkoopman, verkoper en winkelier een passend, interessant en gevarieerd aanbod doen aan u als inkoper, opkoper en verkoper

De voorraden van A-merken partijhandel wisselen snel in ons magazijn. Wilt u voor inkoop door onze opkoper d.m.v. mail of whatsapp direct op de hoogte gehouden worden meld u dan aan als nieuw klant. 

Collectables

SPORTWEAR & FASHION OUTLET

MAGAZIJN VERKOOP

PARTIJGOEDEREN VERKOPEN?

Veilen

De inkoper, opkoper en verkoper van The Stocklot Company.

Met partij goederen van een goede kwaliteit en prijs kunt u altijd bij ons terecht. O.a (rest)partijen inkoop van electro, electronica, designmeubelen, huishoudelijke apparatuur, kleding, kleinmeubelen, schoenen, speelgoed, sportartikelen, sportkleding, sportschoenen, verlichting en nog veel meer. Heeft u een interessante middelgrote of grote partij te koop? Contact

Stuur een bericht, u kunt hier foto’s of een filmpje toesturen van uw goederen of collectable