VEILING van STOCKLOTS – RESTPARTIJEN

Wij bieden regelmatig grote en kleine partijen Partijhandel en Restpartijen aan tijdens de veiling.

Kom meebieden op de veiling van The Stocklot Company.
Heeft u interessante partijen en collectables voor onze veiling? Informeer eens naar de mogelijkheden bij veilinghuis The Stocklot Company voor Stocklots en Collectables

De genoemde bedragen op deze website en veiling zijn exclusief btw.

Wat u biedt is de prijs. Wij berekenen geen extra veilingkosten en/of andere bijkomende kosten. Dat scheelt u alvast zo’n 10-15% veilingkosten. Ook hebben wij regelmatig voor u hier bijzondere collectables en verzamelingen met 0% margeregeling, dan betaalt u alleen btw over de marge. U kunt meebieden tot de aangegeven datum. Bent u de hoogste bieder dan nemen wij na de veiling direct contact met u op over de levering. Is het minimum bedrag niet gehaald? Dan wordt het artikel of de partij (tijdelijk) verwijderd van de veilingpagina en komt later mogelijk weer terug.

Er worden géén extra veilingkosten in rekening gebracht. Het bedrag wat u biedt in de veiling is de prijs!

Bied u mee? Maak een gratis account aan.

De Veiling is nieuw bij The Stocklot Company. U kunt de partijgoederen na het beste bod of voorstel na afloop ophalen. Deze goederen staan o.a. in onze magazijnen in Boxmeer, Rijkevoort en Nijmegen. Tenzij dit anders is overeengekomen, dan is het transport in overleg. Komt u regelmatig kijken en meebieden? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en like ons op Facebook. Dan blijft u op de hoogte van al onze aanbiedingen en veilingen.

Succes met bieden!

Wilt u ook uw Collectables en verzameling op deze site aanbieden?

U kunt collectables in opdracht laten verkopen of veilen voor de beste prijs. Wij kopen ook collectables en een verzameling wanneer u verkoop in opdracht lastig vind. Tenslotte wilt u misschien ook nu geld en niet morgen.! Bij interesse van uw kant en van onze kant kopen wij ook collectables en verzamelingen eventueel direct van u op. Direct geld!