STOCKLOTS – PARTIJHANDEL VEILING

Koop tijdens de veiling Partijen en Collectables voor de allerbeste prijs.

Kom meebieden op de veiling van The Stocklot Company.
Heeft u partijen en collectables voor de veiling? Informeer eens naar de mogelijkheden bij veilinghuis voor Stocklots en Collectables

Wij bieden grote en kleine partijen Partijhandel en Restpartijen aan tijdens de veiling van The Stocklot Company. Ook hebben wij regelmatig voor u hier bijzondere collectables en verzamelingen. U kunt bieden tot de aangegeven datum. Bent u de hoogste bieder dan nemen wij na de veiling contact met u op over de levering. Is het minimum bedrag niet gehaald? Dan wordt het artikel of de partij (tijdelijk) verwijderd van de veilingpagina.

Aangezien wij rechtstreeks verkopen worden er géén extra veilingkosten in rekening gebracht. Het bedrag wat u biedt in de veiling is de prijs! Prijzen zijn exclusief btw. Collectables zijn met btw margeregeling. Excl. transport. Geen verrassingen en andere bijkomende kosten. Dat scheelt u alvast zo’n 10-15% veilingkosten.

Collectables Veiling, Partijhandel Veiling, Restpartijen Veiling, Stocklots Veiling

U kunt de partijgoederen na het beste bod of voorstel na de veiling ophalen. Deze goederen staan o.a. in ons magazijnen in Boxmeer, Beugen, Rijkevoort en Nijmegen. Tenzij dit anders is overeengekomen, dan is het transport in overleg.

Wij gaan de veiling op korte termijn flink uitbreiden.

Bied u mee? Maak een account aan
en u ziet de bedragen en biedingen.

De Veiling is helemaal nieuw bij The Stocklot Company.
Wij zijn zelf ook erg benieuwd naar de mogelijkheden en resultaten. We vinden het erg spannend allemaal! Komt u regelmatig eens kijken? Schrijf u anders in voor de nieuwsbrief of like ons op Facebook. Dan blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen en veilingen. Heeft u zelf ideeën over de mogelijkheden van een Stocklot en Collectable Veiling? Neem dan eens contact met ons op.

Succes met bieden!

Voor alle informatie over de goederen die aangeboden worden, en kunnen worden aangeboden, op de Stocklots Auction Veiling Site neem Contact op.

Wilt u ook uw Collectables en verzameling op deze site aanbieden? U kunt collectables in consignatie verkopen voor de beste prijs. Wij kopen ook collectables en een verzameling wanneer u verkoop in opdracht lastig vind. Tenslotte wilt u misschien ook nu geld en niet morgen.! Bij interesse van uw kant en van ons kopen wij ook collectables en verzamelingen eventueel direct van u op.

Stocklots Auction
Buy and Sell Stocklots and Collectables in The Auction
Heeft u zelf ook interessante partij goederen te koop? Of een Collectable? U kunt ze hier direct en eenvoudig bij ons aanbieden.


Scroll to Top