RESTPOSTEN

Restposten te koop? The Stocklot Company opkoper wil altijd kopen

Wij kopen én verkopen restposten.

Heeft u interessante restposten te koop dan kunt u deze direct aanbieden bij The Stocklot Company. Graag zelfs, want wij zijn doorlopend op zoek naar mooie A-merk partijen voor onze klanten uit binnen- en buitenland. The Stocklot Company geeft u altijd de beste prijs! Wij hebben inmiddels al een aantal vaste leveranciers die ons met regelmaat restposten aanbieden. Wij willen ons netwerk graag uitbreiden en zijn wij dus ook op zoek naar u!

The Stocklot Company is op zoek naar vaste leveranciers van restposten en andere goederen uit binnen- en buitenland.

Opkoper Rick koopt het liefste zo groot mogelijke partijen. Wij beslissen direct en bieden u altijd een keurige prijs. Wij gaan eerder voor een kleinere marge én snel doorstoten dan gaan voor de max én dat dan vervolgens de handel veel te lang blijft staan.

https://thestocklotcompany.com/2019/11/22/opkoper/

Restposten koopt de opkoper van The Stocklot Company in elke omvang.

Wij kopen partijen in heel Europa. Hoe groter de restposten partij, hoe liever dat wij het hebben! Wij zijn breed geïnteresseerd én georienteerd. The Stocklot Company staat open voor elke interessante aanbieding uit binnen- en buitenland.

Wij kopen goederen in alle branches behalve met een houdbaarheidsdatum.

Wij hebben graag (sport) kleding en schoenen van A-merken.

Wij zijn naast kleding, sportkleding, schoenen en sportschoenen óók geïnteresseerd in Restposten, Restpartijen,Partijhandel, Stocklots van o.a audio, electro, electronica, gereedschap, kleinmeubelen, speelgoed, sportartikelen, verlichting, woonaccessoires en nog véél meer. The Stocklot Company staat open voor nieuwe uitdagingen. Kunt deze goederen leveren neemt u dan snel contact op met ons via de mail, telefoon of whatsapp. Bel en wij kopen!

In de winkel vind u onze restposten

The Stocklot Company biedt zelf ook Interessante restposten aan. Niet alleen in de online winkel want wij hebben ook restposten met beperkingen van levering die om die reden vaak niet in Europa verkocht kunnen worden. Bent u geïnteresseerd voor verkoop in b.v. Afrika en Azië van deze restposten neemt u dan contact op met John of Rick, de opkopers en verkopers bij The Stocklot Company.

Van tapijt weten wij alles!

Stocklot Carpets in Rijkevoort. Meer dan 35 jaar groothandel van tapijt!
De Handelsmarkt in Nijmegen “Tapijt zonder Spijt”

Kom winkelen

Stuur a.u.b. foto’s mee in het bericht, dan kunnen wij sneller handelen