RESTPARTIJEN OPKOPEN?

Interessante Restpartijen opkopen. Daar worden wij vrolijk van. Iedere keer weer opnieuw een uitdaging. Zit in ons bloed, handelen!

Wilt u vandaag nog uw restpartijen van A merken verkopen? Druk dan op de button.

Wij willen graag uw interessante restpartij opkopen. Tevens hebben wij voor u als opkoper van restpartijen ook interessante restpartijen te koop. Uit vele branches. Kijk maar eens in de winkel.

Net zoals u zijn wij ook op zoek naar interessante restpartijen. Wij zoeken dan vooral grotere partijen. 1000+ partijen zeg maar. Alhoewel het ook wel aan het artikel ligt. Biedt aan wat u heeft. Wij kopen B.v. veel kleding en schoenen. Maar wij staan open voor iedere interessante restpartij. Grote restpartijen direct van de fabrikant, designer, atelier, groothandel, winkel en meer. Wij kopen ook graag uw restpartijen winkelvoorraad of webwinkel voorraad. Wij betalen u altijd een goede en onderbouwde prijs voor uw restpartij.

Meld u aan als klant wanneer u ook restpartijen wil opkopen bij ons. Restpartijen voor een uitstekende prijs.

Wij houden van omzetsnelheid. Onze voorkeur is om restpartijen met een vriendelijke marge door te stoten i.p.v. te gaan voor de max. Op deze manier hebben wij goede verkoopprijzen voor restpartijen en kunnen wij ook een goede prijs betalen voor partijen. Een eerlijke en onderbouwde prijs.

Wij kopen én verkopen restpartijen die in Nederland verkocht kunnen worden en restpartijen met restricties van levering. Dit zijn partijen die bedoeld voor export. Vaak export naar Azië of naar Afrika en soms ook alleen niet in Nederland. Dat is afhankelijk hoe wij de restricties hebben gemaakt met de verkoper van de restpartij.

Nieuw bij The Stocklot Company, veiling van restpartijen. Bied u mee?