Partijgoederen verkopen?

Wilt u Partij goederen verkopen? The Stocklot Company wil altijd A merken kopen.

Wilt u partij goederen verkopen? The Stocklot Company is geïnteresseerd in uw partijgoederen. Ook goederen met restricties wat betreft de verkoop van uitgesloten landen. De Stocklot Company houdt zich altijd keurig aan de gemaakte afspraken.
Wij kopen partijen van elke omvang binnen Europa. De opkoper van The Stocklot Company maakt snel afspraken met u, bij interesse, om de goederen te komen bekijken. Of na overeenkomst een afspraak te maken wanneer deze goederen opgehaald kunnen worden. Wij betalen direct en zijn correct met afspraken.

Prettig kennis met u te maken als nieuwe klant. Wilt u Partij goederen verkopen? Fijn, want wij zijn doorlopend op zoek!

Wij zoeken Restpartijen nieuw Gereedschap

Wij zoeken nieuwe Restpartijen (elektrische) fietsen.

Wij zoeken restpartijen Sportartikelen

Wij kopen geen versartikelen. The Stocklot Company heeft een voorkeur voor kleding en schoenen van Bekende A merken en labels.

We Buy and Sell All The Stocklots in The House!

The Stocklot Company is geïnteresseerd in o.a. Audio, automaterialen, electromaterialen, collectables, gereedschap, kleding, kleinmeubelen, schoenen, sportkleding en sportschoenen, verlichting en woonaccessoires. De opkoper heeft een brede interesse dus wij staan altijd open voor andere interessante partijen. Heeft u interessante handel? Biedt het ons vandaag gerust nog aan.

340 Nieuwe pallets A keus binnen met veel sanitair artikelen te koop. Doe eens een bod!

Rick van der Velden is de opkoper van The Stocklot Company. Hij wil niets liever dan partij goederen verkopen en inkopen.

Winkel van The Stocklot Company

Wij hebben veel nationale en internationale contacten voor afzet van partij goederen. The Stocklot Company koopt partijen van elke omvang en het liefst groter en nog groter. The Stocklot Company wil graag haar netwerk nog verder uitbreiden en wil in contact komen met u! Op regelmatige basis kunnen wij interessante goederen leveren en wij hopen natuurlijk dat u dat ook heeft. In ieder geval zoeken wij zowel afnemers en leveranciers voor interessante partij goederen.

Aangezien wij dit soort partij goederen inkopen hebben wij deze goederen ook zelf voor de verkoop voor u. Kijk in de winkel en neem eens contact op voor b.v. een afspraak in het magazijn. Bent u geïnteresseerd in de partij goederen die wij verkopen op dit moment neem dan contact op.

Kijk ook eens op

Bezoek ook eens TheStocklotcompany.nl