Nieuwe klant

Aanmelden als nieuwe klant van The Stocklot Company?

U kunt zich ook als particulier inschrijven als nieuwe klant wanneer u interesse heeft in onze collectables en verzamelingen. De btw voor de prijzen voor de collectables zijn doorgaans vrij van btw. Over de marge en eventuele verzendkosten wordt wel btw berekend. The Stocklot Company werkt met vriendelijke marge’s Dus de btw is dan maar een relatief klein bedrag.

U kunt de onderstaande buttons gebruiken om u aan te melden als klant van The Stocklot Company. Meld u aan als nieuwe klant met “aanmelden nieuwe klant”. Vul daarna een gebruikersnaam en een e-mailadres in, en ontvangt u een email ter bevestiging. U kunt daarna voortaan kopen in de online winkel en bij The Stocklot Company. Bedrijven kunnen partijhandel kopen en ontvangen wij graag uw kvk en btw nummer per mail. Wij houden wij u op de hoogte van onze nieuwste aankopen. Die kunt u direct in uw mailbox of whatsapp ontvangen als u wilt. Mis ze niet, dit zijn de snoepjes in de partijhandel!

Wij heten u graag welkom bij The Stocklot Company

Let op! Afhankelijk van de beveiliging van uw pc kan zijn dat uw eerste bevestigingsmail in uw spambox terecht komt.

Wanneer u zich aangemeld heeft kunt u via de mail ons laten weten of u op de hoogte gehouden wil worden van onze nieuwste aankopen. Dan sturen wij u direct,wanneer wij goederen aangekocht hebben, een bericht. Zo heeft u dus met andere klanten van The Stocklot Company de eerste keus!

Schrijf u in voor de nieuwsbriefDeze wilt U niet missen!