Magazijn verkoop

Magazijn verkoop bij The Stocklot Company

Tijdens de magazijn verkoop verkopen wij ook een aantal dagen aan particulieren. Een magazijn verkoop niet alleen in ons magazijn in Beugen Noord Brabant. Wat overigens niet meer is dan doorgaans veel pallets…heel veel pallets. Niet in het Marijn dus maar op een aantal locaties, misschien wel ergens midden in het winkelcentrum ergens. Het kan zomaar. Altijd leuk om op ludieke manieren de aandacht naar je bedrijf te trekken. Uitdagingen, daar houden wij van. U ook? Wij hebben altijd interessante partijen voor u. U ook voor ons?

“Good feelings business“ Tijdens de magazijn verkoop.

Verkopen van Alle restanten,overtollige goederen en magazijn overschot.

Ruimte maken voor een frisse nieuwe voorraad. U kunt deze goederen natuurlijk laten staan maar het neemt uiteindelijk alleen maar plaats in beslag en uw geld zit bovendien in die goederen. Geld waar u op dat moment niet mee kunt werken. Is dat verstandig?

Zo denken wij er zelf ook over, geld maken ook van de goederen die er te lang staan. Blijven er in ons magazijn te lang partijgoederen en grote restpartijen te lang staan dan nemen wij daar ook afstand van door een magazijn verkoop te organiseren. Weg ermee! Restanten zijn immers toch….over, toch? Weer even frisse en nieuwe goederen erin. Dat werkt altijd positief op alles en iedereen! Voor handelaren, retailers en winkeliers, maar ook verkoop aan particulieren. Dat doen wij zowieso bij de Handelsmarkt in Nijmegen. Weliswaar verkoopt The Stocklot Company een breder pakket dan de Handelsmarkt. De Handelsmarkt in de Hertogstraat in Nijmegen is een grote winkel met alles voor uw vloer zoals laminaat, tapijt, pvc vloeren, vinyl vloeren en vloerbedekking.

 

 

Dus bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele opkoper voor uw magazijn verkoop dan komen wij graag kijken. Bij voorkeur als het A-merken betreft.

 

Stocklots Number 1 Warehouse – The Stocklot Company – Beugen – Boxmeer – Rijkevoort – Nijmegen

Bent u geinteresseerd in onze Magazijn verkoop?

U kunt alvast een kijkje nemen in de online winkel voor onze nieuwste interessante partij goederen. Voor onze specifieke verkoop neem even contact met ons op. Een aantal keer per jaar willen wij zelf een magazijn verkoop organiseren. Tijdens deze verkoop willen wij onze magazijn overschotten verkopen en is dan tevens een leuke aangelegenheid om u als inkoper en verkoper te ontmoeten. Wij doen veel partijhandel en restpartijen in het groot inkopen en verkopen van bekende A merken uit binnen en buitenland. Op het gebied van art, collectables, electro, electronica, huishoudelijke (elektrische) apparatuur, kleinmeubelen, kleding, schoenen, sportartikelen en verlichting kunnen wij u regelmatig goederen leveren. Alleen tijdens de magazijn verkoop verkopen wij ook aan particulieren. Dus wilt u als particulier uw slag slaan kom dan zeker langs om te kijken.

Wij zijn gek op inkoop én verkoop bij The Stocklot Company. Tijdens de magazijnverkoop hebben wij ook een aantal dagen verkoop aan particulieren. Iedereen blij! Zoek eens contact met ons.