Wij gaan verhuizen!

Het magazijn van The Stocklot Company gaat verhuizen!

Wij gaan per 1 September 2021 verhuizen van Beugen naar Rijkevoort. Het magazijn moet dus leeg. Het liefst zonder te verhuizen :). Dat zal niet mogelijk zijn maar wij hanteren nu wel extra interessante prijzen. Verhuisdiscount! Bent u geïnteresseerd in fashion kleding? Of allerlei andere partijen? Neem dan gerust contact op?

Het nieuwe magazijn van The Stocklot Company is gevestigd op een toegankelijke en representatieve locatie

Het is bovendien eenvoudig te bereiken en is dichtbij de A73 afslag Haps of Boxmeer. Wij zijn daar beter ingericht voor inkoop van outlet kleding en schoenen. Ook kunnen wij van daaruit eenvoudiger en frekwenter nieuwe interessante partijen online plaatsen. Kom regelmatig kijken op de site of volg ons op Facebook en instagram. Dan ziet u als eerste nieuwe partijen kleding, sportkleding en schoenen. Ook van onze andere partij aanbiedingen. Wij verkopen veel kleding en sportkleding van bekende A merken.

Nieuw adres Veldweg 5 in Rijkevoort

Designermerken kleding in gesorteerde of nog voordeligere ongesorteerde partijen voor dames, heren en kinderen

Zeer interessant voor handelaren, marktkoopman of vrouw, thuisverkopers en winkeliers. Wij verkopen ook exportkleding. Aantallen vanaf 100 stuks tot duizenden stuks. Wij willen graag de kleine en grote partijhandelaar kunnen bedienen met Merkkleding voor een scherpe outlet inkoopprijs.

Enkele kleine partij aanbiedingen vanaf 100 stuks

Leave a Comment