Klassieke Jukebox Veiling

Prachtige jukeboxen nu in de Veiling bij Physical Graffiti en The Stocklot Company Collectables

Een Wurlitzer 1100 van designer Paul Fuller en een Rock-Ola 1428 Magic Flo, beide uit 1948 en spelen bakelieten 78 toeren platen. Hoe vet is dat!

Wurlitzer 1100 “The Bomber”. Designer Paul Fuller bij Wurlitzer heeft de 1100 geïnspireerd op een geschutskoepel. Van een bommenwerper uit de 2e Wereldoorlog. Deze is 3 jaar na de bevrijding ontworpen. Dat is bijna 80 jaar geleden! Vrees niet, deze jukebox is 20 jaar geleden volledig gerestaureerd en speelt weer als een nieuwe.

Wurlitzer 1100 veiling bij The Stocklot Company Collectables


Een Rock-Ola model 1428 heeft prachtige Art Deco details, 20 platenselecties en is een betoverend schouwspel met de Magic Flo draaiende verlichting. Zodra je een plaat selecteert komt deze jukebox daarna helemaal tot leven.


Bekijk ze allemaal bij de veiling en biedt mee. Wat je biedt is de prijs. Veilingkosten doen wij niet aan.

Wij hebben op dit moment nog véêl meer jukeboxen op voorraad.

Leave a Comment