The Stocklot Company Fashion Outlet Store

Fashion OUTLET Store & Sportswear. Midden in Venray kunt u voortaan als particulier spotgoedkoop kleding shoppen! The Stocklot Company opent op woensdag 18 November 2020 haar eerste Pop Up Store aan de Grote Markt 7 in Venray. Voor een fractie van de normale verkoopprijs. Een spijkerbroek die elders 100 euro kost daar krijg je bij ons zeker 5 voor. Dezelfde uiteraard! Kijk dat is nog eens leuk winkelen toch? De winkel voor particulieren is de .nl site. De .com is de internationale B2B site. The Stocklot Company verkoopt in haar Fashion outlet winkel met de opening damesmode, herenmode, kindermode en sportswear. Kleding, sportkleding en schoenen.

Kijk voor meer informatie op thestocklotcompany.nl

The Fashion Outlet Store is de site voor verkoop aan particulieren, maar ook aan kleine handelaren, marktkoopman en vrouw en winkeliers. Wilt u grote partijen kleding en schoenen kopen? Volg thestocklotcompany.com voor grote (export) partijen én restpartijen veiling.

De Fashion Outlet Store verkoopt volop damesmode, herenmode, kindermode en sportswear

Dat kan goed een week later anders zijn want wij kopen en verkopen winkel en magazijn voorraden afkomstig uit vele branches. Het is maar net wat wij aangeboden krijgen en zelf gevonden hebben. Maar één ding is zeker, de aangeboden partijen, de artikelen én de prijs is altijd Top! Dat komt o.a omdat wij zo dicht mogelijk bij de bron kopen. Grote partijen, zo groot mogelijk! Dan zijn wij interessant als outlet groothandel en particulieren weten bovendien niet wat ze zien. Het liefste om zo snel mogelijk telkens een vernieuwd aanbod van interessante artikelen in de winkel. Iedereen blij! Kom je winkelen in Venray? Bij ons kom je nog steeds voor 100 euro met tassen vol met artikelen weer naar buiten. Dat is nog eens leuk winkelen!

Gevaarlijk goedkoop, niet drukken als je niet wil kopen vandaag!

Wij gaan natuurlijk weer open met de winkel midden in de Coronatijd!

Dat is wat lastiger natuurlijk voor u als klant, de online winkel en magazijn zijn overigens normaal geopend. Ook voor ons omdat wij ook vaak voorraden in het buitenland kopen. Daardoor zullen partijen later binnenkomen op dit moment. Wanneer dalijk de coronamaatregelen weer bijgesteld zijn dan is er weer volop voorraad voor iedereen!

Overigens houden wij ons natuurlijk aan elke coronabeslissing en veiligheid. Dat betekent dat de winkel tegelijkertijd door zo’n 10 mensen tegelijkertijd bezocht kan worden. Het exacte aantal vermelden wij later.

Leave a Comment

Scroll to Top