Wij zoeken Restpartijen nieuw Gereedschap

The Stocklot Company is doorlopend op zoek naar partijen handgereedschap en electrisch gereedschap., Stocklot restpartijen van nieuw gereedschap voor import en export. Partijen van bekende merken electrisch gereedschap zoals AEG, Bosch, Ferm, Festool, Hilton, Makita, Metabo, DeWalt, Milwaukee e.a. Maar ook handgereedschap, alles is welkom. Wij kopen grote partijen nieuw gereedschap op. Heeft u een grote partij te koop binnen de EU? Neem dan direct contact op a.u.b.

The Stocklot Company zoekt A merken. Heeft u een restpartij te koop?

Wij kopen (bijna) alles!

Noem maar op, zoals: accuboormachines, airbrush compressors, alleszuigers, bandschuurmachines, boorhamers, cirkelzagen, compressors, decoupeerzagen, draaibanken, laser meetapparatuur, machines, slijpstalen, zaagtafels. Wij kopen alles. Ook handgereedschap zoals hamers, figuurzagen, lijmtang, schroevendraaiers, spuitapparatuur, allerlei verschillende tangen. Ook complete en gevulde koffers zijn welkom. Wel van merken en geen China replica gereedschap. Zolang het maar nieuw is én kwaliteit. Onze klanten kopen Namelijk kwaliteit! Grote restpartijen en grote restpartijen handgereedschap en electrisch gereedschap zijn altijd welkom.

Denk daarbij aan: hamers, scharen, schroevendraaiers, sleutelgereedschap, tangen, beitels of meetgereedschap. Wij kopen o.a. handgereedschap van Merken zoals Bahco, Bessey, Gedore, Knipex, Rems. Rothenberger, Stanley en Wiha. Wij bieden deze restpartijen voordelig aan. Informeer

Wij zoeken handgereedschap en electrisch gereedschap.

Bij voorkeur middelgrote en grote partijen van fabrikanten, importeurs en winkels

Heeft u goederen, partijen, met restricties van levering? Restricties zodat ze niet in elk land verkocht kunnen worden? Geen probleem hoor, want wij houden ons altijd keurig aan de gemaakte afspraken. Dus wilt u dat uw goederen alleen in b.v. Afrika verkocht worden dan doen wij dat ook. Wilt u nieuwe goederen doneren aan Afrika dan kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs, dan regelen wij voor u het transport en de bijpassende contactpersoon. Zodat deze Gereedschappen zeker goed terecht komen bij de juiste mensen.

Kunt u grote restpartijen gereedschap leveren? Neemt u contact op?

Wij kopen restpartijen meetapparatuur


Leave a Comment