Wij kopen altijd een restpartij tuingereedschap

Kunt u ons A merk tuingereedschap leveren?

Heeft u als fabrikant, importeur of winkelier incourante Stocklots van overjarig handgereedschap? Heeft u electrisch gereedschap in voorraad van bekende A-merken? Wij kopen direct uw restpartij tuingereedschap voor de beste prijs! Direct geld én weer ruimte op de schap en in uw magazijn of winkel.

Restpartij Tuingereedschap! Groothandel The Stocklot Company koopt direct alle soorten Stocklots – restpartijen grasmaaiers. Wij kopen direct van fabrikanten, importeurs en winkeliers. Het liefste zo groot mogelijke partijen. Mix pallets met verschillende kopen wij ook allemaal op. U heeft daarna direct een bod én direct geld!

Restpartij Tuingereedschap. Wij kopen in het groot van 100 tot 50.000 stuks

Neem contact op wanneer u ons (regelmatig) restpartijen tuingereedschap kunt leveren. Wilt u als fabrikant of importeur deze goederen niet meer zien in uw eigen Europese markt dan kunnen wij dat voor u regelen. Met restricties, dan maken wij een afspraak waar ze wel verkocht mogen worden. Neemt u contact op voor meer informatie. Wij kopen partijen Stocklots in heel Europa. Neemt u contact op met No.1 in Stocklots, The Stocklot Company. Contact

Wij kopen een restpartij tuingereedschap van alle soorten A kwaliteit van bekende Europese merken en leveranciers. Zoals o.a. bezems, gieters, maaigereedschap, schep, schop, schoffels, snoeigereedschap en alle anderen
Electrisch tuingereedschap. Wij kopen
restpartijen. Hoe meer artikelen, hoe liever wij het hebben.

Wij kopen een restpartij tuingereedschap van A merken zoals O.a. Black & Decker, Bosch, Elio, Ferm, Gardena, Kärcher E.v.a

Wat zoeken wij zoal voor in de tuin? Wij zoeken o.a. Accu Grasmaaiers, Bladruimers, Buxusscharen, Electrische Grasmaaiers, Grasmaaiers, Grastrimmer, Handtuingereedschap, Hakkelaars, Heggenscharen, Hoge Druk reinigers, Kettingzagen, Kruiwagen, Robotmaaiers, Snoeischaren, Steelgereedschap, Takkenscharen, Veegmachines en Verticuteermachines

https://thestocklotcompany.com/partij-goederen-verkopen/

Leave a Comment