Design Stoelen. Wij kopen restpartijen stoelen!

Wij kopen bij voorkeur A designmerken design stoelen.

The Stocklot Company zoekt middelgrote en grote restpartijen design stoelen van designers, fabrikanten, ateliers, importeurs en winkels.

Wij kopen uitsluitend partijen van nieuwe design stoelen. Het liefste zoveel mogelijk Stoelen tegelijk. Heeft u een middelgrote of grote partij design stoelen op voorraad staan? U verkoopt in 1 keer omdat de nieuwste modellen eraan komen? Of omdat u b.v. overstock heeft of b.v. na een bedrijfsbeeindiging.

Heeft u voor ons een leuke restpartij design stoelen staan? Wij kopen partijen design stoelen in elke omvang vanaf 100 stuks. Voor minder geld als uw reguliere verkoop, maar wel direct geld én ruimte. Bovendien zet u zelf geen aanbiedingen in de markt, geen onrust dus!. Als u wilt dat ze Europa uitgaan kunnen wij dat ook regelen. Goederen met restricties. Wilt u doneren of deels doneren naar Afrika dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.

Neem contact op met The Stocklot Company. Wij maken snel afspraken om snel bij u te komen kijken. En….direct geld! Bel ons rustig voor meer informatie.

Merken zoals o.a.: Gispen, Hay, Kartell, Muto, Moooi, Pastoe, Thonet, Spectrum Vitra zijn bij ons altijd welkom. Oo wanneer u ze niet meer in Nederland op de markt terug ziet. Hiervoor kunt u uitstekende afspraken maken met The Stocklot Company.

Vintage (nieuw) zoals b.v. Gispen of Artifort design stoelen zijn ook welkom.

Woondesign en Woonaccessoires restpartijen gezocht

Wij zijn overigens niet alleen geïnteresseerd in design stoelen maar ook in design salontafels, bijzettafels en salontafels. Dressoirs in verschillende maten en materialen. Woonaccessoires zoals kandelaars, schalen, verlichting van Europese designmerken zijn altijd bij ons welkom. The Stocklot Company betaalt altijd voor levering. Wij betalen via onze rekening of contant als u dat liever heeft. Geen probleem. Hoe groter de partij is hoe liever wij het hebben. Kortom, wij komen geen kleine restpartijtjes van de 3e wederverkoper, maar wij kopen groot in rechtstreeks van de bron.

Lees meer over de Opkoper https://thestocklotcompany.com/2019/11/22/opkoper/

Leave a Comment