Wij zoeken nieuwe Restpartijen (elektrische) fietsen.

Partijgroothandelaar zoekt restpartijen van A merken fietsen en Electrische fietsen. Faillisement partij of (incourante) voorraad bij importeurs, fabrikanten en winkeliers. Wij brengen direct een bod uit en komen alles direct bij u ophalen.

Nieuwe fietsen te koop? Wij kopen direct!

The Stocklot Company exporteert fietsen ook naar Afrika

Wij kopen Electrische fietsen, hybride, mountainbikes, racefietsen, sportfietsen, stadfietsen direct bij u op voor de juiste prijs. Neem contact op met The Stocklot Company voor een snelle afspraak. Direct geld! Bent u fabrikant en u wilt deze fietsen niet op de Europese markt terugzien dan maken wij daar afspraken over. Wij hebben juist aanvragen uit een andere markt zoals bijvoorbeeld in Afrika. Dat is nog een mooi en goed project ook. Wij garanderen dat deze fietsen niet teruggezet worden op de Europese markt, Nederland en België. Wij berichten dan onze export ondernemers. Wij houden ons altijd netjes aan de gemaakte afspraken.

The Stocklot Company koopt merken zoals: Batavus, Cuba, Giant, Gazelle, Koga, Stella e.a.

Leave a Comment