Wij zijn op zoek naar verkopers en verkoopsters

Verkopen van Restpartijen is Hot!

The Stocklot Company koopt en verkoopt middelgrote en grote partijen interessante en courante consumenten artikelen. Merkkleding, Sportkleding, Tapijt, Grastapijt, Merkschoenen en nog veel meer. Sinds kort leveren wij ook kleine partijen vanaf 100 stuks voor een scherpe prijs voor de kleine of startende ondernemer. Heb je altijd al op een markt willen staan? Of een winkeltje willen hebben? Of heb je al een groot social netwerk. Er zijn vele manieren om geld te maken met restpartijen. Wij bieden je in ieder geval de mogelijkheid om doorlopend bij ons zeer interessante restpartijen in o.a merkkleding en merkschoenen op te starten door het aanbieden om bij ons te kopen vanaf 100 stuks. En dat dan zomaar voor een kwart van de normale inkoopprijs omdat wij Partijhandelaren zijn. Partijhandelaren die rechtstreeks bij fabrikanten en winkeliers kopen zonder tussenkomst van andere handelaren. Daarom kunnen wij altijd de beste prijs bieden. Wil je starten met je business, neem dan eens contact op met The Stocklot Company in Beugen- Boxmeer.

The Stocklot Company. Voor de béste prijs én kwaliteit.

Nieuw binnen in onze winkel

Partijhandel Winkel Vol Met Interessante Partijen Verkoop

Contact

Nieuwe klant

Vaste Klanten?

Leave a Comment