Winkel beginnen? Dit is een goed moment!

Wanneer u uw eigen winkel wilt beginnen probeert u natuurlijk zo voordelig mogelijk in te kopen. The Stocklot Company kan u al in partijtjes vanaf 100 items voordelig laten opstarten. Voor een fractie van de normale verkoopprijs kunnen wij courante en incourante artikelen verkopen voor zomaar een kwart van de normale inkoopprijs. Dat is een betere manier om een winkel te beginnen toch? Wij kunnen u doorlopende A- keus en A- merken wisselende goederen leveren. Wij kopen in grote en nog grotere partijen Stocklots en restpartijen op bij fabrikanten, importeurs en winkel(ketens).

Inkopen met grote korting.
Winkel beginnen?

Hoe doen wij dat dan?

Omdat wij in het groot winkelrestanten, overproductie en magazijn restanten kopen. Dan kopen wij ook alles, tienduizenden stuks. En daar profiteert u van mee want u koopt rechtstreeks en niet van tussenhandelaren. Zo kunt u een stuk eenvoudiger en veel voordeliger uw winkel beginnen.

Wij leveren regelmatig merkkleding, werkkleding, merk schoenen en sportkleding van bekende Europese topmerken voor een fractie van de prijs. Bijna altijd A keus. Word klant van The Stocklot Company en blijf op de hoogte van de allernieuwste aankopen. Wanneer u zich aanmeldt als klant kunt u ook direct bij ons bestellen

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan eens contact op met The Stocklot Company, uw nieuwe leverancier.
Kijk ook eens bij onze winkel in Nijmegen, “tapijt zonder Spijt” De Handelsmarkt. Een formule die voor ons al meer dan 35 jaar goed werkt.

Start je eigen winkel
Wanneer start u met uw winkel?

Neem eens een kijkje in onze winkel

Leave a Comment