Partij dames merkkleding te koop gevraagd

Oude voorraad, overstock, winkelretouren, webshopretouren, fabrieksrestanten te koop? Wij kopen direct uw restpartij partijgoederen.

Schoon schip maken? The Stocklot Company zoekt grote partijen dames merkkleding!

Wilt u ruimte maken voor de nieuwe collectie? Uw incourante voorraad in één keer opruimen? Gelijk cash voor uw oude voorraad? Wij kopen van designers, fabrikanten, importeurs en winkeliers middelgrote en grote partijen Dames merkkleding. The Stocklot Company koopt uitsluitend nieuwe kleding. Géén gedragen, beschadigde of gebruikte kleding.

Wat zoeken wij voor dames merkkleding?

Goedkoper inkopen voor in uw Winkel kan nog steeds! Kijk maar een naar restpartijen. Dan koopt u voor een fractie van de prijs. Uitstekend verkoopbare dames merkkleding.

Deze merken en goederen kunt u ons direct aanbieden. Direct geld!

  • Wij hebben belangstelling voor middelgrote én grote partijen dameskleding
  • Partijen merkkleding gezocht voor dames. Zoals van de merken Brunotti, Calvin Klein, Cars, Diesel, DKNY, Dolce & Gabana, Esprit, Gaastra, Guess, Gsus, Jack & Jones, Kappa, Levi’s, Mexx, Miss Sixty, Tom Tailor, Tommy Hilfiger en Versace.
  • Wij kopen én verkopen jurken en avondkleding. Alle maten, designs en modehuizen.
  • Damesjassen en mantels zijn ook welkom
  • Spijkerbroeken zoeken wij in alle kleuren, alle maten en alle merken
  • Stretchbroeken gezocht (in alle kleuren, alle maten en alle merken
  • T-shirts, truien en hemdjes Kopen wij in alle kleuren, alle maten en alle merken
  • Wij kopen partijen sokken, panty’s en leggings
  • Overige partijen merkkleding voor dames is altijd welkom

The Stocklot Company koopt en verkoopt niet alleen in Nederland.

De groothandel The Stocklot Company koopt én verkoopt dames merk kleding en andere goederen wereldwijd. Wij kopen én verkopen nu regelmatig dames merkkleding in België, Duitsland, Engeland, Italië, Frankrijk, Hongarije, Marokko, Nigeria, Polen, Turkije, Spanje. Wij exporteren ook naar Afrika.

Heeft u voor ons interessante partijen dames merkkleding te koop? Neemt u dan contact met ons op.

De Opkoper is wekelijks in steden te vinden in Nederland zoals o.a in: Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Maastricht, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Venlo en Zwolle. Daar waar wij uw voorraad kunnen ophalen. The Stocklot Company betaalt direct én maakt snel afspraken. Heeft u goederen te koop maak dan snel een afspraak. Maak een afspraak met de opkoper. Wij betalen en halen de restpartij gelijk bij u op. The Stocklot Company betaalt u een nette prijs voor uw oude voorraad. Marktconform, of net wat meer. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de partij. Niet alleen de artikelen van deze partij maar ook hoe het verpakt is. Is het een mix pallet met verschillende artikelen? Of is het een complete maatserie? U heeft na verkoop weer ruimte op de plank. Én ruimte in de Portomonnee, dat is ook niet geheel onbelangrijk. Toch?

Wilt u stoppen met uw bedrijf? Bent u fabrikant, designer of winkelier?

Neem dan gelijk contact met ons op! De groothandel maakt snel een afspraak! Wij kopen alles! Ook kopen wij vooraf en tijdens een faillisement restpartijen Een overname zonder stress én direct geld! Uw goederen zijn altijd betaald voordat wij ze ophalen. Geld op uw rekening of contant in de hand? Alles is mogelijk, geen probleem! Hoe groter de partij, hoe liever wij het hebben. Neemt u contact met ons op?

Partij heren merkkleding gevraagd

Dames merkschoenen gevraagd.

Partijhandel heren merk schoenen gevraagd

Restpartijen Werkkleding, daar zijn wij naar op zoek!

Partijhandel Winkel Vol Met Interessante Restpartijen

Leave a Comment