Partijhandel heren merk schoenen gevraagd

Heeft u een restpartij schoenen te koop? Voor heren?

Heren merk schoenen gevraagd. De oude incourante winkelvoorraad opruimen voordat de nieuwe collectie eraan komt? Tenslotte heeft u de meters nodig voor uw nieuwe voorraad. Wilt u uw winkelvoorraad in één keer verkopen? Wij kopen partijen van iedere omvang. Bij voorkeur hebben wij zo groot mogelijke partijen. Heren schoenen van bekende merken willen wij altijd kopen. De groothandel koopt niet alleen bij winkels en in Nederland heren merkschoenen. Wij kopen Stocklots in heel Europa en verkopen ook in Azië en Afrika export goederen. Vaak goederen met restricties. Met restricties zijn er landen uitgesloten;van levering. Bij Europese merkschoenen komt het voor dat deze alleen in Azië of Afrika geleverd mogen worden. Wij exporteren regelmatig goederen zoals kleding en schoenen.

Wij kopen ook sportschoenen voor dames en heren. Heeft u een Stocklots partij heren merkschoenen op voorraad voor ons. Bel, en wij komen direct!

Wilt u als fabrikant oude voorraden nieuwe heren merkschoenen doneren voor Afrika? Dat mag natuurlijk ook, wij zorgen dat deze op de juiste plekken terecht komen.

Maak een afspraak en wij maken direct een afspraak om snel te komen kijken. Kijken, betalen en ophalen, zo werkt het. Wilt u weer ruimte in uw magazijn én direct geld voor uw oude voorraad? Staat de nieuwe voorraad weer, na een seizoenswisseling, al bijna voor de deur? The Stocklot Company koopt alle soort heren schoenen. Direct geld!

Wij kopen Stocklots herenschoenen in elke grootte. Hoe meer, hoe liever wij het hebben.

Heren merk schoenen gevraagd. The Stocklot Company is doorlopend op zoek voor haar klanten naar nieuwe heren merkschoenen.

Wij kopen alle soorten, maten en kleuren van Europese heren merkschoenen

Stocklots en Restpartijen modieuze trendy heren merkschoenen gevraagd en gezocht van o.a. Adidas, Bjorn Borgg, Birckenstock, Bikkembergs, Blackstone, Cavello, Converse, Cruyff, Dockers, Ecco, Esprit, Lacoste, Le Coq Sportif, Mexx, Quick, Puma, Replay, Timberland en Ugg.

ook wanneer u wilt gaan stoppen met uw groothandel,importeurschap of fabrikant. Wij kopen uw hele voorraad. Mix pallets geen probleem!

Dames merkschoenen gevraagd.

Restpartijen Werkkleding, daar zijn wij naar op zoek!

Partij dames merkkleding gevraagd

Partij heren merkkleding gevraagd

Leave a Comment