Lp’s, Vinyl daar zijn wij naar op zoek!

Kopen en verkopen van (bijzondere) Elpees! U komt Physical Graffiti uit Wanroy tegen op vrijwel alle platenbeurzen en vele festivals in binnen- en buitenland.

The Stocklot Company, is doorlopend op zoek naar leuke partijen lp’s van enige omvang, middelgrote en grote partijen en (serieuze) verzamelingen Vinyl.

Bij The Stocklot Company is één van de familieleden, Cor, een expert op het gebied van internationale inkoop en verkoop van vinyl, lp’s, grammofoonplaten. Zijn bedrijf verkoopt al 35 jaar internationaal platen en zeer bijzondere platen. Hij zal u bij verkoop van uw platen tevens wijzen op de eventuele bijzondere platen en persingen in uw verzameling. Vinyl is immers momenteel hot en de juiste titels en persingen brengen nu ondertussen serieus geld op. Maar ook niet alles. Heeft u bijvoorbeeld een supergaaf exemplaar van “Bad” van Michael Jackson? Toch is deze dan niet bijzonder omdat er zo ontzettend veel exemplaren van verkocht zijn. Het zit ‘m in andere dingen, bij Physical Graffiti vertellen ze u welke!

The Stocklot Company & Physical Graffiti kopen graag uw grammofoonplaten! Wij bieden u een snelle service én een goede prijs bij uw platencollectie verkopen.

lp’s verkopen? Platencollectie verkopen? Wij willen graag uw vinyl platen kopen! Lp inkoop, platen kopen, tweedehands vinyl en oude elpees? Wij zijn dé elpee opkoper.

Wij kennen de internationale platenmarkt. We geven u een goede prijs voor uw vinyl lp platen. Wij leveren altijd goede service omtrent lp’s kopen en verkopen. The Stocklot Company komt snel uw oude elpees halen en wij zijn altijd te bereiken om vinyl platen te kopen. We komen graag bij u langs voor de lp inkoop van uw platencollectie en muziekverzameling zoals ook bij onze andere klanten die hun platencollectie kopen en verkopen in o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Utrecht, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, en Zwolle. Maar ook in Antwerpen, Brussel in België en Berlijn, Dortmund, Düsseldorf, Keulen, Münster en andere steden in Duitsland.

Op de meest belangrijke festivals in binnen- en buitenland kunt u Physical Graffiti vinden met zijn platen en andere gerelateerde muziek items.

Waar wij overigens niet in geïnteresseerd zijn, zijn de partijen en verzamelingen lp’s die uitsluitend of hoofdzakelijk uit Nederlandstalige, Duitse schlager, opera of typische volksmuziek ook uit andere landen of klassieke lp’s bestaat.

WAAROM ZOU U UW LP’S VERKOPEN AAN The Stocklot Company & Physical Graffiti?

Uw oude vinyl platen komen allereerst bij liefhebbers en verzamelaars terecht. Wij kennen de internationale platenmarkt goed. We geven u een goede prijs voor uw vinyl lp platen. Wij leveren altijd goede service omtrent lp’s kopen en verkopen. The Stocklot Company komt bovendien snel uw oude elpees bij u halen. Wij zijn altijd te bereiken om vinyl platen te kopen én te verkopen. We komen graag bij u langs voor de lp inkoop van uw platencollectie en muziekverzameling. Zoals we dat ook al jaren doen bij onze andere klanten die al eerder hun platencollectie verkochten aan ons. Vinyl en CD klanten uit o.a. Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Ede, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Utrecht, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Venlo, Zoetermeer, en Zwolle. Maar ook in Antwerpen, Brussel in België en Berlijn, Dortmund, Düsseldorf, Keulen, Münster en andere steden in Duitsland.


Lp inkoop, muziekverzamelingen en platencollecties verkopen?

Afhankelijk van de kwaliteit van uw lp’s en de artiest waarvan de langspeelplaat is én hoe de staat is van uw muziekverzameling en platencollectie bepaalt de prijs. Wij zullen u een passend en een goed aanbod doen. Er gaan al vele jaren klanten u voor die lp’s en ander vinyl met wederzijdse tevredenheid verkopen aan Physical Graffiti.


Bent u zelf op zoek naar bijzondere Lp’s?

Neem contact op want de kans is groot dat wij u de uitvoering die u zoekt direct kunnen leveren. En anders zoeken wij deze lp voor u als u wilt. Ook voor bijzondere cd’s en singles. Wij hebben een brede interesse. En wij hebben veel potentiële klanten voor uw platen verzameling. Kijk bi:j Physical Graffiti.

We zijn zelf ook altijd op zoek naar tweedehands vinyl langspeelplaten en (nieuwe) elpees voor onze lp inkoop. In onze online lp winkel waar we naast lp’s verkopen ook andere items verkopen. Wij hebben we altijd een goede voorraad aan lp’s nodig.

Van particulieren en verzamelaars van lp’s kopen wij dan ook graag allerlei soorten platen op. Als u uw platen wilt verkopen dan bent u bij ons aan het goede adres. U hoeft slechts contact op te nemen per e-mail, whatsapp of telefoon en binnen no-time is het geregeld én heeft u een goede prijs gekregen voor uw lp’s. Wanneer kunt u contact opnemen? U wilt uw lp’s verkopen, platen verkopen,vinyl verkopen, vinyl platen verkopen, lp platen verkopen, vinyl verkoop, oude langspeelplaten verkopen, lp verkoop, lps verkopen, lp s verkopen, oude vinyl platen verkopen,oude platen verkopen, lp en singles verkopen, elpees verkopen, elpee verkopen, oude lp s verkopen, oude lp s verkopen. Wij doen aan lp inkoop, platen inkoop en inkoop vinyl platen.Uw lp’s verkopen aan ons kan vanuit heel Nederland en België. WIj komen uw vinyl platen overal ophalen.

Omdat klanten graag platen kopen bij Physical Graffiti op festivals en online willen we ook een goed aanbod van vinyl platen kunnen aanbieden en verkopen.

Wij kopen én verkopen o.a. alles van Pink Floyd. Er zijn bij ons voor de verkoop ook zéér bijzondere muziek gerelateerde items aanwezig.

Wij kopen én verkopen niet alleen platen en cd’s! Neem eens contact op met Cor voor meer informatie. Er is bij ons een grote voorraad lp’s en cd’s op voorraad. Zoekt u een bijzonder item? Ook voor official band Merchandise en andere memorabilia.

Collectables

Hoe kom ik achter de waarde van mijn lp’s – Vinyl?

Contact

Wij kopen bijna alle soorten muziek en artiesten op vinyl zoals bijvoorbeeld:

A Tribe Called Quest, 'The Low End Theory' Abba, 'The Definitive Collection' AC/DC, 'Back in Black' AC/DC, 'Highway to Hell' Aerosmith, 'Rocks' Aerosmith, 'Toys in the Attic' Al Green, 'Call Me' Al Green, 'Greatest Hits' Al Green, 'I'm Still in Love With You' Albert King, 'Born Under a Bad Sign' Alice Cooper, 'Love It to Death' Amy Winehouse, 'Back to Black' Arcade Fire, 'Funeral' Arctic Monkeys, 'Whatever People Say I Am, That's What I'm Not' Aretha Franklin, 'I Never Loved a Man the Way I Loved You' Aretha Franklin, 'Lady Soul' B.B. King, 'Live at the Regal' B.B. King, 'Live in Cook County Jail' Barry White, 'Can't Get Enough' Beastie Boys, 'License to Ill' Beck, 'Odelay' Beck, 'Sea Change' Big Star, '#1 Record' Big Star, 'Radio City' Big Star, 'Third/Sister Lovers' Billy Joel, '52nd Street' Billy Joel, 'The Stranger' Björk, 'Post' Black Flag, 'Damaged' Black Sabbath, 'Black Sabbath' Black Sabbath, 'Master of Reality' Black Sabbath, 'Paranoid' Blondie, 'Parallel Lines' Bo Diddley, 'Bo Diddley/Go Bo Diddley' Bob Dylan and the Band, 'The Basement Tapes' Bob Dylan, 'Blonde on Blonde' Bob Dylan, 'Blood on the Tracks' Bob Dylan, 'Bringing It All Back Home' Bob Dylan, 'Desire' Bob Dylan, 'Highway 61 Revisited' Bob Dylan, 'John Wesley Harding' Bob Dylan, 'Love and Theft' Bob Dylan, 'Modern Times' Bob Dylan, 
'The Freewheelin' Bob Dylan' Bob Dylan, 'Time Out of Mind' Bob Marley and the Wailers, 'Catch a Fire' Bob Marley and the Wailers, 'Legend' Bob Marley and the Wailers, 'Natty Dread' Bob Marley and the Wailers' 'Exodus' Bobby Bland, 'Two Steps From the Blues' Bonnie Raitt, 'Give It Up' Bonnie Raitt, 'Nick of Time' Boz Scaggs, 'Boz Scaggs' Brian Eno, 'Another Green World' Brian Eno, 'Here Come The Warm Jets' Bruce Springsteen, 'Born in the U.S.A.' Bruce Springsteen, 'Born to Run' Bruce Springsteen, 'Darkness on the Edge of Town' Bruce Springsteen, 'Nebraska' Bruce Springsteen, 'The Rising' Bruce Springsteen, 'The River' Bruce Springsteen, 'The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle' Bruce Springsteen, 'Tunnel of Love' Buddy Holly, '20 Golden Greats' Buffalo Springfield, 'Buffalo Springfield Again' Buzzcocks, 'Singles Going Steady' Carole King, 'Tapestry' Cat Stevens, 'Tea for the Tillerman' Cheap Trick, 'At Budokan' Cheap Trick, 'In Color' Chuck Berry, 'The Great Twenty-Eight' Coldplay, 'A Rush of Blood to the Head' Cream, 'Disraeli Gears' Cream, 'Fresh Cream' Cream, 'Wheels of Fire' Creedence Clearwater Revival, 'Chronicle Vol. 1' Creedence Clearwater Revival, 'Willy and the Poor Boys' Crosby, Stills and Nash, 'Crosby, Stills and Nash' Crosby, Stills, Nash and Young, 'Deja Vu' Curtis Mayfield and the Impressions, 'The Anthology 1961-1977' Curtis Mayfield, 'Superfly' Cyndi Lauper ,'She's So Unusual' D'Angelo, 'Voodoo' David Bowie, 'Aladdin Sane' David Bowie, 'Hunky Dory' David Bowie, 'Low' David Bowie, 'Station to Station' David Bowie, 'The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders From Mars' De La Soul, '3 Feet High and Rising' Def Leppard, 'Hysteria' Depeche Mode, 'Violator' Derek and the Dominos, 'Layla and Other Assorted Love Songs' Devo, 'Q: Are We Not Men? A: We Are Devo!' Diana Ross and The Supremes, 'Anthology' Dire Straits, 'Brothers in Arms' Dolly Parton, 'Coat of Many Colors' Don Henley, 'The End of the Innocence' Dr John, 'Dr. John's Gumbo' Dr. Dre, 'The Chronic' Dr. John, 'GRIS-Gris' Dusty Springfield, 'Dusty in Memphis' Earth, Wind and Fire, 'That's the Way of the World' Echo and the Bunnymen, 'Heaven Up Here' Elton John, 'Captain Fantastic and the Brown Dirt Cowboy' Elton John, 'Goodbye Yellow Brick Road' Elton John, 'Greatest Hits' Elton John, 'Honky Chateau' Elton John, 'Tumbleweed Connection' Elvis Costello and the Attractions, 'Armed Forces' Elvis Costello and the Attractions, 'Imperial Bedroom' Elvis Costello, 'My Aim Is True' Elvis Costello, 'This Year's Model' 
Elvis Presley, 'Elvis Presley' Elvis Presley, 'From Elvis in Memphis' Elvis Presley, 'The Sun Sessions' Eminem, 'The Marshall Mathers LP' Eminem, 'The Slim Shady LP' EPMD, 'Strictly Business' Eric B. and Rakim, 'Paid in Full' Eric Clapton, '461 Ocean Boulevard' Eric Clapton, 'Slowhand' Etta James, 'At Last!' Eurythmics, 'Touch' Fleetwood Mac, 'Fleetwood Mac' Fleetwood Mac, 'Rumours' Frank Sinatra, 'In the Wee Small Hours' Frank Sinatra, 'Songs for Swingin' Lovers!' Funkadelic, 'Maggot Brain' Funkadelic, 'One Nation Under a Groove' Gang of Four, 'Entertainment!' George Harrison, 'All Things Must Pass' George Michael, 'Faith' Graham Parker, 'Squeezing Out Sparks' Gram Parsons, 'Grievous Angel' Grateful Dead, 'American Beauty' Grateful Dead, 'Anthem of the Sun' Grateful Dead, 'Live Dead' Grateful Dead, 'Workingman's Dead' Green Day, 'American Idiot' Green Day, 'Dookie' Guns N' Roses, 'Appetite for Destruction' Hank Williams, '40 Greatest Hits' Harry Smith, Ed., 'Anthology of American Folk Music' Hole, 'Live Through This' Howlin' Wolf, 'Howlin' Wolf' Howlin' Wolf, 'Moanin' in the Moonlight' Hüsker Dü, 'New Day Rising' Iggy and the Stooges, 'Raw Power' Ike and Tina Turner, 'Proud Mary: The Best of Ike and Tina Turner' Jackie Wilson, 'Mr. Excitement!' Jackson Browne, 'For Everyman' Jackson Browne, 'Late for the Sky' Jackson Browne, 'The Pretender' James Brown, 'In the Jungle Groove' James Brown, 'Live at the Apollo' James Brown, 'Star Time' James Taylor, 'Sweet Baby James' Jane's Addiction, 'Nothing's Shocking' Janet Jackson, 'Rhythm Nation 1814' Janet Jackson,

Wij kopen én verkopen o.a. ook deze titels

 'The Velvet Rope' Janis Joplin, 'Pearl' Jay-Z, 'Reasonable Doubt' Jay-Z, 'The Black Album' Jay-Z, 'The Blueprint' Jeff Buckley, 'Grace' Jefferson Airplane, 'Surrealistic Pillow' Jefferson Airplane, 'Volunteers' Jerry Lee Lewis, 'All Killer, No Filler!' Jethro Tull, 'Aqualung' John Coltrane, 'A Love Supreme' John Coltrane, 'Giant Steps' John Lee Hooker, 'The Ultimate Collection 1948-1990' John Lennon, 'Imagine' John Lennon, 'Plastic Ono Band' John Mayall With Eric Clapton, 'Blues Breakers' John Prine, 'John Prine' Johnny Cash, 'American Recordings' Johnny Cash, 'At Folsom Prison' Joni Mitchell, 'Blue' Joni Mitchell, 'Court and Spark' Joy Division, 'Closer' Kanye West, 'Late Registration' Kanye West, 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy' Kanye West, 'The College Dropout' Kiss, 'Alive!' Kiss, 'Destroyer' Kraftwerk, 'Trans-Europe Express' Labelle, 'Nightbirds' Lauryn Hill, 'The Miseducation of Lauryn Hill' LCD Soundsystem, 'Sound of Silver' Led Zeppelin, 'Houses of the Holy' Led Zeppelin, 'Led Zeppelin II' Led Zeppelin, 'Led Zeppelin IV' Led Zeppelin, 'Led Zeppelin' Led Zeppelin, 'Physical Graffiti' Leonard Cohen, 'Songs of Love and Hate' Lil Wayne, 'Tha Carter III' Rolling Stones, U2, Rem en vele anderen. 

2 thoughts on “Lp’s, Vinyl daar zijn wij naar op zoek!”

 1. Goedemiddag,
  Graag zou ik een afspraak maken om samen met u door de elpee verzameling te gaan die ik van mijn vader heb geërfd. Vanaf hoeveel stuks komt u langs? Ik heb het vermoeden dat het er zo’n 100 zullen zijn, maar ik kan het even natellen.

  Ik zou interesse hebben in het verkopen, maar ook weten óf er “waardevolle” platen tussen zitten. Het is d everzameling van mijn ouders die beide zijn overleden, ik zal er dus een aantal uit sentiment willen houden.

  Ik woon in Houten, graag hoor ik of er een afspraak mogelijk is. Alvast bedankt!

  Groet Desiree Bakker

  1. Goedemiddag Desiree,

   Ik heb zojuist uw emailadres aan Cor van physical graffiti doorgegeven. Dat is een familielid en al 35 jaar internationaal platen inkoper en verkoper voor liefhebbers. Hij is niet overal in geinteresseerd maar betaalt u altijd een goede prijs wanneer het wel interessant is voor hem. Hij weet bijzondere exemplaren te herkennen en geeft dat ook aan. Dit is zijn website physicalgraffiti.nl. Cor neemt snel contact op.

   Groet,

   Adriaan

Leave a Comment