Jukeboxen gezocht

The Stocklot Company is altijd op zoek naar Jukeboxen

The Stocklot Company kocht onlangs het jukeboxmuseum in De Panne België.

Wij zijn op zoek naar nette tot mintstaat jukeboxen van AMI, Mills, RockOla, Seeburg en Wurlitzer uit de periode 1940-1960.

Wij zoeken Amerikaanse 78 toeren en 45 toeren machines. Jukeboxen die minimaal 95% compleet zijn, selecties en andere mechanische snufjes moeten goed werken maar de versterker mag bijvoorbeeld wel defect zijn. De kasten en samack (chroom) moeten minimaal netjes zijn maar er is een grotere voorkeur voor machines die in hele mooie tot in mint staat verkeren en volledig functioneren. Wij kunnen deze machines in opdracht voor u verkopen in binnen- en buitenland maar wij kopen ook machines in als u wilt. Direct cash voor u jukebox. Dat is mooi toch? The Stocklot Company maakt snel afspraken, komt snel langs en betaalt direct cash of vooraf via de bank of via paypal.

Heeft u een mooie en gereviseerde jukeboxen(en) te koop, neem dan contact met ons op. Snel geld!

78 of 45 toeren Jukebox kopen? Kom dan eerst langs bij The Stocklot Company

Jukeboxen van Wurlitzer zoals bijvoorbeeld de: 800,1015,1100,1700,1800,1900,2000, 2100. Seeburg V200 en andere 78 toeren en 45 toeren machines tot 1960. Een mooie Art Deco Mills Constellation, de Ami H, I, J, de Continental en noem maar op. RockOla Comet en andere leuke RockOla modellen. U weet inmiddels wel om welke modellen het gaat toch?