Vaste Klanten?

Vaste klanten
Wilt u een vaste klant worden bij The Stocklot Company?

Vaste klanten? Wij van The Stocklot Company zijn nog een beetje van de oude stempel in de zin van met klantenomgang.

Kopen en verkopen bij No.1 Stocklots Warehouse In The Netherlands.

The Stocklot Company is op zoek naar vaste klanten die wij meer als eens kunnen leveren. Nu is die verleiding wel groot want The Stocklot Company heeft altijd interessante goederen voor de juiste prijzen. Wij leveren bij voorkeur EU A merken kleding, sportkleding en werkkleding. Schoenen voor dames en heren. En volop grastapijt, tapijt, vloerbedekking en vinyl flooring. Wij kunnen u op regelmatige basis interessante restpartijen leveren op vele gebieden. Wij kopen rechtstreeks bij fabrikanten, magazijnen, retailers en winkels binnen Europa. Onze (vaste) klanten zijn handelaren, marktkoopman, retailers, winkel(ketens) en wederverkopers. Als vaste klant koopt u bij ons voor de beste prijs.

Kopen en Verkopen

Niet alleen voor de verkoop zoeken wij vaste klanten maar ook voor inkoop van A-merken goederen. Heeft u regelmatig interessante goederen voor ons te koop? Wij willen graag altijd partijen kopen. Het liefst middelgrote en grote partijen van 100 tot 100.000 stuks! Wilt u meer weten van en over The Stocklot Company lees dan hieronder verder.

Opkoper

Partijhandel Winkel Vol Met Interessante Restpartijen

Kijk ook eens bij onze familiebedrijven