Opkoper

Opkoper van partijen handel The Stocklot Company

koopt graag al uw restanten en partijen.

Opkoper The Stocklot Company

Opkoper bij The Stocklot Company is Rick van der Velden. Aangenaam.

Stocklot winkel
Nieuwe klant geworden?

Wilt u weer ruimte maken in uw magazijn of bedrijf?

Goed voor u en goed voor ons, want de The Stocklot Company heeft de B2B afzetkanalen in binnen- en buitenland. Voor onze kleding en sportswear winkel in Venray kopen wij ook kleding en schoenen. Iedereen blij, dat vinden wij leuk. Bel met Rick van The Stocklot Company. Wij reageren snel en maken direct een afspraak om naar uw goederen en restpartijen te komen kijken. The Stocklot Company Biedt direct op uw goederen en wij maken direct het geld naar u over zodat wij snel over de goederen en restpartijen kunnen beschikken. De opkoper van The Stocklot Company is altijd geinteresseerd in uw partijhandel en restpartijen.

Magazijn en/of winkel nog vol met voorraad die u niet verkocht krijgt?

Met het opruimen van uw incourante voorraad krijgt u én meer ruimte op de plank maar ook weer wat extra financiële ruimte. U kunt natuurlijk besluiten om de artikelen tot in den treure te laten staan. Of u kunt zakelijker denken door deze oude voorraad restpartijen direct op te ruimen. Bel nu met de opkoper voor een afspraak. Dan komen wij snel bij u langs, of wij maken de deal direct door de telefoon. Wij kopen partijen van elke omvang. Wilt u weer ruimte op de planken? Bel dan eerst met de opkoper! De nieuwe voorraad voor het nieuwe seizoen komt er immers binnenkort weer aan.

Overstock? Bel met de opkoper!

The Stocklot Company Opkoper koopt alle producten uit een gedeeltelijke of volledige stopzetting van bedrijfsactiviteiten.

Opkoper:Restpartij goed? Het contact én de prijs is goed? Dan hebben we altijd een deal.

Als inkoper van incourante magazijn- en winkelvoorraad koopt The Stocklot Company de producten die vragen om extra aandacht. Denk hierbij aan b.v.: demo producten, einde reeks producten, fabrieksrestanten, geannuleerde orders, magazijnrestanten, overname restanten, overproductie en retour gezonden artikelen. Wij kopen de hele of een gedeeltelijke winkelvoorraad, wat u wilt.

Einde van een reeks of een serie, een gewijzigd merkenportfolio,faillissement, opheffing of een overname.

Indien gewenst wordt er een verkooprestrictie van deze restpartij opgesteld. Hierin wordt vastgelegd dat de goederen bijvoorbeeld niet verkocht mogen worden in een bepaald land of werelddeel. Het gaat hier bij restpartijen ook soms om 2de keus producten, met een deukje, een fabricage fout, kleurverschil, een krasje hier en daar, of de verkeerde verpakking. Naast Winkelrestanten, Winkelretouren en Winkeldochters koopt de opkoper alle soorten Partijhandel. Hoe groter de partijen, hoe liever wij het hebben! Neem contact op met de opkoper van The Stocklot Company en bied uw goederen maar eens aan. Partijhandel, Restpartijen, Stocklots, noem het zoals u wilt maar wij kopen het!

Wilt u snel en professioneel van uw overtollige voorraad af?

De opkoper is breed georienteerd en staat altijd open voor nieuwe interessante goederen en voor nieuwe uitdagingen. The Stocklot Company opkoper heeft voorkeur voor middelgrote en grote partijen van bekende merken. Kleding, sportkleding en schoenen zijn een voorkeur. Wij kopen ook: audio, electro, electronica, kleinmeubelen, sportswear, sportartikelen, verlichting en woonaccessoires zijn wij altijd in geïnteresseerd. Eigenlijk zijn we in elke partij geïnteresseerd zolang het maar interessant is. Wij kopen non-food consumenten artikelen. Partijen met een houdsbaarheidsdatum, die kopen wij niet. Wij kopen ook geen gebruikte artikelen, behalve Collectables.

Hoe komen wij aan onze prijs?

De opkoper onderzoekt de prijs en interesse van de aangeboden artikelen.

Daarna maken wij een calculatie met de inkoopprijs, transportkosten en marge.

Zo komt The Stocklot Company aan zijn prijs.