Opkoper

Opkoper bij The Stocklot Company is Rick van der Velden, aangenaam.

The No.1 in Stocklots, Warehouse The Stocklot Company in Nederland.
The Stocklot Company Network

Rick heeft een groot netwerk en maakt snel afspraken met u. Hij is breed georienteerd en betaalt u direct.

Let’s Start Business

Als opkoper van The Stocklot Company ben ik altijd geinteresseerd in uw partijhandel.

Wilt u ruimte maken in uw magazijn of bedrijf? Wilt u weer ruimte op de planken? De nieuwe voorraad komt er wellicht binnenkort weer aan. Met het opruimen van uw incourante voorraad krijgt u én ruimte op de plank maar ook weer wat financiële ruimte. Je kunt besluiten om ze tot in den treure te laten staan of zakelijker denken door ze op te ruimen. Goed voor u en goed voor ons want de opkoper heeft de kanalen. The Stocklot Company heeft afzet kanalen in binnen- en buitenland. Iedereen blij, dat vinden wij leuk. Bel met de opkoper Rick van The Stocklot Company. Want wij reageren snel en maken direct een afspraak om naar uw goederen te komen kijken. Wij bieden direct en maken direct het geld naar u over zodat wij snel over de goederen kunnen beschikken.

Rick, de opkoper, biedt u altijd een nette prijs. Marktconform.

Als opkoper van incourante voorraad koopt The Stocklot Company de producten die vragen om extra aandacht zoals: slowmovers (langdurig onverkochte artikelen), retour gezonden artikelen, demo producten, overname restanten, einde reeks producten, overproductie, een geannuleerde order, fabrieksrestanten en magazijnrestanten.

Het liefste kopen en verkopen wij de hele dag Stocklots, daar zijn we goed in!

Daarnaast koopt Rick alle producten uit een gedeeltelijke of volledige stopzetting van bedrijfsactiviteiten.

Denk hierbij aan een opheffing, overname, faillissement, einde reeks/serie of een gewijzigd merkenportfolio.

Indien gewenst wordt er een verkooprestrictie opgesteld. Hierin wordt vastgelegd dat de goederen bijvoorbeeld niet verkocht mogen worden in een bepaald land. Het gaat hier om ook soms om 2de keus producten, met een fabricage fout, kleurverschil, deukje, krasje of verkeerde verpakking. Naast Winkelrestanten, Winkelretouren en Winkeldochters koopt de opkoper allerhande Partijhandel. Wij hebben ook interesse in restpartijen, faillissement partijen, en nog véél meer. Neem contact op met de opkoper en bied uw goederen maar eens aan.

Do You have overstock? Call us!

Bied alles aan wat u heeft, want wij kopen alles!

De opkoper is breed georienteerd en staat altijd open voor nieuwe interessante goederen en voor nieuwe uitdagingen. The Stocklot Company opkoper heeft voorkeur voor middelgrote en grote partijen van A merken. Kleding en schoenen zijn een voorkeur maar ook in bijvoorbeeld audio, electro, electronica, kleinmeubelen, sportartikelen, verlichting en woonaccessoires zijn wij altijd in geïnteresseerd. Eigenlijk zijn we overal in geïnteresseerd zolang het maar interessant is.

Wilt u snel en professioneel van uw overtollige voorraad af? Bel dan direct met The Stocklot Company uit Boxmeer.

Doorlopend op zoek naar goede restpartijen voor onze klanten.

In de winkel kunt u de goederen vinden die gekocht zijn door de opkoper. Naast partijhandel koopt opkoper Rick ook interessante collectables en verzamelingen.

Dus ook voor snel geld kunt u bij Rick terecht. Deze Collectables en verzamelingen worden ook wel in de winkel aangeboden, alhoewel wij in onze klantenkring ook vele verzamelaars hebben. Meestal zijn wij vooralsnog ook veel achter de schermen bezig en vinden deze artikelen ook vlot doorgang naar verzamelaars in binnen- en buitenland zonder dat deze online aangeboden worden..

Online 24/7 open

Hoe komen wij aan onze prijs?

De opkoper onderzoekt qua prijs en interesse de aangeboden artikelen en maakt een calculatie met de inkoopprijs, transportkosten en marge. Zo komt Rick, de opkoper, aan zijn prijs. Nu hebben wij inmiddels veel ervaring met inkopen en verkopen van ongeregelde goederen dus kunnen wij snel, zeer snel handelen. Bel of mail ons snel voor een afspraak.
Schrijf u in voor de nieuwsbriefDeze wilt U niet missen!