Opkoper

De Opkoper bij The Stocklot Company is Rick van der Velden, aangenaam.

Netwerk van de opkoper restpartijen
The Stocklot Company Network

Opkoper Rick heeft een groot netwerk en maakt snel afspraken met u om te kopen. Hij is breed georienteerd, koopt zoveel mogelijk en betaalt u direct.

Let’s Start Business

Wilt u ruimte maken in uw magazijn of bedrijf? Wilt u weer ruimte op de planken? Bel dan eerst met de opkoper! De nieuwe voorraad komt er binnenkort immers weer aan. Het magazijn en winkel staat nog vol? Té vol? Met het opruimen van uw incourante voorraad krijgt u én meer ruimte op de plank maar ook weer wat extra financiële ruimte. U kunt natuurlijk besluiten om de artikelen tot in den treure te laten staan. Of u kunt zakelijker denken door deze restpartijen direct op te ruimen. Bel nu maar meteen met de opkoper voor een afspraak. Dan komen wij snel bij u langs, of wij maken de deal direct door de telefoon. Goed voor u en goed voor ons, want de opkoper van The Stocklot Company heeft de kanalen. B2B afzetkanalen in binnen- en buitenland, maar ook voor onze kleding en sportswear winkel in Venray. Iedereen blij, dat vinden wij leuk.

Bel met de opkoper Rick van The Stocklot Company. Wij reageren snel en maken direct een afspraak om naar uw goederen en restpartijen te komen kijken. Wij bieden direct op uw goederen en maken direct het geld naar u over zodat wij snel over de goederen en restpartijen kunnen beschikken. De opkoper van The Stocklot Company is altijd geinteresseerd in uw partijhandel en restpartijen.

Opkoper Rick:

Wanneer de restpartij, het contact en prijs goed is? Dan hebben we altijd een deal.

Als opkoper van incourante voorraad koopt The Stocklot Company de producten die vragen om extra aandacht. Denk hierbij aan: demo producten, einde reeks producten, fabrieksrestanten, geannuleerde orders, magazijnrestanten, overname restanten, overproductie, retour gezonden artikelen en winkelvoorraad.

Opkoper Rick koopt altijd!
Het liefste kopen en verkopen wij de hele dag Restpartijen , daar zijn we goed in!

Opkoper Rick koopt alle producten uit een gedeeltelijke of volledige stopzetting van bedrijfsactiviteiten.

Denk hierbij aan een: einde van een reeks of een serie, een gewijzigd merkenportfolio,faillissement, opheffing of een overname. Indien gewenst wordt er een verkooprestrictie van deze restpartij opgesteld. Hierin wordt vastgelegd dat de goederen bijvoorbeeld niet verkocht mogen worden in een bepaald land of werelddeel.

Het gaat hier bij restpartijen ook soms om 2de keus producten, met een deukje, een fabricage fout, kleurverschil, een krasje hier en daar, of de verkeerde verpakking. Naast Winkelrestanten, Winkelretouren en Winkeldochters koopt de opkoper alle soorten Partijhandel. Hoe groter de partijen, hoe liever wij het hebben! Neem contact op met de opkoper van The Stocklot Company en bied uw goederen maar eens aan. Partijhandel, Restpartijen, Stocklots, noem het zoals u wilt maar wij kopen het!

Overstock? Bel met de opkoper!

Bied alles aan wat u heeft, want wij kopen (bijna) alles!

De opkoper is breed georienteerd en staat altijd open voor nieuwe interessante goederen en voor nieuwe uitdagingen. The Stocklot Company opkoper heeft voorkeur voor middelgrote en grote partijen van A-merken. Kleding en schoenen zijn o.a. een voorkeur maar ook in bijvoorbeeld audio, electro, electronica, kleinmeubelen, sportswear, sportartikelen, verlichting en woonaccessoires zijn wij altijd in geïnteresseerd. Eigenlijk zijn we in elke partij geïnteresseerd zolang het maar interessant is. Wij kopen non food consumenten artikelen. Partijen met een houdsbaarheidsdatum kopen wij niet.

Wilt u snel en professioneel van uw overtollige voorraad af? Bel dan direct met de Opkoper van:

The Stocklot Company uit Boxmeer.

Opkoper restpartijen

Dus ook voor snel geld kunt u bij Rick terecht. Deze Collectables en verzamelingen worden ook wel in de winkel aangeboden, alhoewel wij in onze klantenkring ook vele verzamelaars hebben. Meestal zijn wij vooralsnog ook veel achter de schermen bezig en vinden deze artikelen ook vlot doorgang naar verzamelaars in binnen- en buitenland zonder dat deze online aangeboden worden.

Hoe komen wij aan onze prijs?

Opkoper
De opkoper onderzoekt qua prijs en interesse de aangeboden artikelen en maakt een calculatie met de inkoopprijs, transportkosten en marge. Zo komt Rick, de opkoper, aan zijn prijs. Nu hebben wij inmiddels veel ervaring met inkopen en verkopen van ongeregelde goederen dus kunnen wij snel, zeer snel handelen. Bel of mail ons snel voor een afspraak.
Scroll to Top