Account aanvragen?

Account aanvragen? Wat heeft u nodig om te bestellen? Met een account kunt u bestellen. Hier kunt u een account aanvragen voor de winkel van The Stocklot Company

Wat heeft u nodig om te bestellen? Met een account kunt u bestellen. U kunt hier gratis een account aanvragen bij The Stocklot Company. Met een account bij The Stocklot Company krijgt u veel extra’s.

U kunt de prijzen bij de artikelen zien met een account in de winkel, en u kunt u in de partijhandel en stocklot winkel met een account bestellen. De facturen zijn na uw order in uw account te downloaden. De genoemde bedragen in de winkel zijn excl. btw.

Account aanvragen:

Als u wilt kunnen wij u ook via whatsapp, telefoon, bericht of mail op de hoogte houden van alle nieuwste items en partijen die gekocht en onderweg zijn, dat alles nadat u een account aangemaakt heeft. Direct alle nieuwste partijhandel aanbiedingen direct naar u als klant van The Stocklot Company. Ook voor u de eerste keus! The Stocklot Company levert u voornamelijk voordelige en bekende interessante A-merken uit binnen- en buitenland. Laat u verrassen door het merkenaanbod wat wij met vaste regelmaat kunnen leveren. The Stocklot Company is dan ook juist op zoek naar vaste afnemers. Dat is ook goed voor u want wij leveren doorlopend mooie en interessante partijen voor de juiste prijzen, en dat is zeer interessant want u hoeft niet telkens opnieuw achter goede handel aan.  Wacht niet langer u kunt hier op deze pagina nu uw account aanvragen.

Wat heeft u nodig  te kunnen bestellen? Met een account kunt u bestellen.

Bedrijven met een geldige K.v.K kunnen direct een account aanvragen. Particulieren kunnen geen partijhandel bij ons bestellen, particulieren kunnen zich bij ons wel inschrijven voor collectables en verzamelingen te kopen en verkopen. Wanneer een particulier zich inschrijft laat dan de bedrijfsnaam en K.v.K open. Met een account kunt u bestellen. Collectables en verzamelingen koopt u bij ons bijna altijd tegen Btw 0 tarief. Daar wordt alleen over de marge en verzendkosten Btw berekend.

Wanneer ziet u de prijzen?

Wat heeft u nodig om te bestellen? Met een account ziet u voortaan de prijzen bij de artikelen staan.

Graag tot horens en tot ziens bij The Stocklot Company uit Boxmeer, leuk dat u klant wordt van ons bedrijf.

Leave a Comment