Verzameling verkopen?

Verkopen van uw verzameling. Samen Sterk. The Stocklot Company heeft de contacten!

Wij willen graag uw verzameling verkopen

Verzameling verkopen? Wij hebben de mogelijkheid om uw verzameling te verkopen door deze verzameling onder de aandacht te brengen via onze kanalen. Een tweede mogelijkheid is om deze items los aan te bieden aan o.a verzamelaars.. Daar hebben wij op verschillende gebieden een aantal goede kanalen voor in binnen- en buitenland. Niet op elk gebied maar wij staan altijd open voor uw aanbieding.

Vintage Audio Verzameling

Ook wanneer u geen zin of tijd meer heeft.

Verzameling verkopen? Dan is een complete verzameling in één keer verkopen voor u misschien weleens de beste optie. Stuur bij uw bericht a.u.b. een aantal foto’s mee of een video. Samen met uw gedachten daarbij en een indicatie van de vraagprijs. Nog geen idee van de prijs? Dan kunt u deze eventueel eerst taxeren. Wij zullen daar serieus naar kijken en kunnen op korte termijn duidelijke afspraken maken.

Voor alle duidelijkheid. Wij betalen u geen verkoop marktprijzen per los item. Dus geen prijzen waar u ze ooit als maximum per item heeft zien staan op b.v. Marktplaats. Wij betalen u een redelijke prijs, en wij kopen alles in één keer op. Opgelost en weg. Direct geld!

Bijzondere modellen

Wij kunnen ook uw verzameling in opdracht verkopen

Dan blijft de verzameling bij u, tenzij anders afgesproken. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen en u wilt uw verzameling opslaan. Wanneer u liever direct wil verkopen dan kan dat, bij onze interesse ook. The Stocklot Company kan dan eventueel een complete verzameling van u overnemen. Dit is een lager bod dan een verwachte opbrengst. Dat komt omdat deze markt zeer wisselend is en verzamelingen niet zomaar verkocht worden. Het voordeel is wel nu direct geld! Opgelost én klaar!

Wij zijn niet overal in geïnteresseerd maar u mag ons alle mooie en verzorgde verzamelingen aanbieden.. Bij overeenkomst van de prijs betalen wij u direct voor levering met een betaalverzoek, op uw bankrekening, paypal of contant.

Bied aan wat u heeft. Wij hebben vooral cliënten voor bijzondere verzamelingen op vele gebieden
Wij zoeken doorlopend vinyl verzamelingen
Kuifje verzameling, altijd interessant. U moet alleen bij ons niet met 5 items aankomen. Die kunt u beter op een andere manier verkopen.

Lees meer over Collectables

2 thoughts on “Verzameling verkopen?”

  1. Goedemiddag,
    Ik wil mijn verzameling vintage, retro en oude wekkers, +/- 100 stuks verkopen. Kan dat via jullie platform?
    Met vriendelijke groet,
    Henriette Savelkouls

Leave a Comment